Euroopan tärkeimmät armeijat kärsivät edelleen suurista heikkouksista vuonna 2024.

Useiden vuosien ajan eurooppalaiset armeijat, erityisesti Naton perustajajäseniin kuuluvat, kärsivät nälkäisestä budjetista ja poliittisesta taantumasta.

Olipa kyseessä vastauksena Venäjän armeijoiden vallan nousuun Ukrainassa ja Euroopassa, amerikkalaisten joukkojen väistämättömään irtautumiseen Euroopasta keskittyäkseen Tyynellemerelle Kiinaa vastaan ​​tai Donald Trumpin yhä painavammille uhkauksille, kuten Yhdysvaltojen suojelemiseksi vanhalla mantereella monet Euroopan ja Naton kansleriat ovat viime päivinä lisänneet puolustusasioita koskevia ilmoituksia.

Jos pohjimmiltaan kyse oli resurssien ja kunnianhimojen lisäämisestä lyhennetyllä aikataululla, kuten Oslo, joka hankkii 5 uutta fregattia, ylimääräisen sukellusveneen ja kaksinkertaistaa NASAMS-akkujen määrän, jotkut näistä julistuksista ovat yllättäviä tai , joka tapauksessa korostavat 30 vuotta ruokittujen eurooppalaisten armeijoiden valmistautumattomuuden tasoa mielikuvituksella Amerikan kilpen liikkumattomuudesta.

Italian laivasto tajuaa, että siitä puuttuu 10 000 merimiestä

Ensimmäinen näistä lausunnot tulivat amiraali Giuseppe Cavo Dragonelta, voimakkaan Italian laivaston esikuntapäällikkö, Rooman tavoitteita Välimerellä ja kansainvälisellä näyttämöllä.

Euroopan armeijat PPA Thaon di Revel
Thaon di Revel -luokan sähkönhankintasopimukset suunniteltiin toimimaan supistetulla 90 hengen miehistöllä vastaamaan Italian laivaston henkilöstöpulaan. Asiantuntijat kyseenalaistavat tämän muodon tehokkuuden, jos alukset joutuisivat taistelualueelle.

Italian parlamentille toimittamassaan vuosikertomuksessa parlamentti itse asiassa väitti, että sillä on nykyään 29 000 upseeria, upseeria ja merimiestä Marina Militaressa, kun taas operatiiviset paineet, joihin sen on vastattava, vaatisivat 39 000 miestä. .

Vaikka vuoden 2016 armeijan henkilöstötavoitteiden tarkistuksen jälkeen Italian laivastolla voi olla teoreettisesti 30 500 miestä ja naista, tämä määrä on edelleen hyvin riittämätön kattamaan keskimäärin 4000 2023 merimiestä. Huippu oli huhtikuussa 7, kun se on saavutettu. 324 42 miestä, XNUMX laivaa, neljä sukellusvenettä ja XNUMX lentokonetta.

Lisäksi Marina Militaressa ei ole vain riittävästi henkilökuntaa, vaan sillä on myös huonontunut ikäpyramidi, jossa työvoima ikääntyy, kun taas tähän asti koko laivaston ylläpitämiseksi työllistettyjen miehistöjen vähentäminen on saavuttamassa toimintakykyä uhkaavia rajoja. Italian laivastoyksiköiden tehokkuudesta.

Ja jos Italian puolustusministeri Guido Crosetto yhtyisi laivaston esikuntapäällikkönsä julistuksiin uskoen, että maan armeijoiden vahvuus oli sietämättömällä tasolla, mitään korjaavia toimenpiteitä ei ole ilmoitettu, jotta voitaisiin vastata nopeasti.

Britannian armeijalla on vain kaksi kuukautta taistelua autonomiaa

Puolustusponnistuksensa 2,4 % BKT:lla ja Euroopan ensimmäisellä puolustusmenojen budjetilla Britannian armeijoiden pitäisi aivan loogisesti esittää toimintaprofiilia paljon korkeammalla kuin muilla vanhan mantereen armeijoilla.

Ison-Britannian armeija
Ison-Britannian asevoimat ovat ilmoittaneet suunnittelevansa uutta yhteenvetoasiakirjaa, jonka tavoitteena on määritellä tavoitteet ja keinot perusteellisesti uudelleen ottaen huomioon uhkien kehittyminen ja viime vuosina kohdatut rekrytointiongelmat.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Saksa | Sotilaalliset liitot

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit