Voivatko eurooppalaiset vastustaa Venäjää sotilaallisesti, kun he eivät voi tukea Ukrainaa?

Mikä on tänään ristiriidassa vain vuosi sitten poliitikkojen ja televisiossa pitämien puheiden kanssa Venäjän ja Ukrainan välisestä konfliktista.

Kun keinotekoinen euforia, joka tarkoituksella jätti huomiotta Venäjällä sodan ensimmäisten kuukausien aikana havaittujen heikkouksien korjaamiseksi toteutetut muutokset, lupasi Venäjän armeijoiden tuhon Ukrainan vastahyökkäyksen edessä uusilla länsimaisilla panssaroiduilla ajoneuvoilla, tappion tunne vaikuttaa nyt Kiovan presidenttiin.

TKuitenkin Ukrainan tulevaisuuden lisäksi, jonka tiedämme olevan ratkaiseva Euroopan turvallisuuden kannalta, rajat, joita eurooppalaiset ovat saavuttamassa tänään, koska he eivät pysty tukemaan Ukrainan armeijoita, kohdatessaan Venäjän uhkan, maa on kaksitoista kertaa vähemmän rikas. ja neljä kertaa vähemmän asuttu kuin Länsi-Eurooppa, herättää toisen kysymyksen, joka on myös jätetty maton alle: pystyvätkö eurooppalaiset nykyään ylläpitämään vastakkainasettelua Venäjän kanssa?

Ei enää kuoria, ei enää maa-ilma-ohjuksia: paniikkiaalto iskee Ukrainaan

Ukrainasta tänään tulevat kaiut osoittavat tilanteen, jossa Kiovan armeijat ovat edenneet heikkoon kohtaamaan Venäjän armeijat. Ukrainan joukkojen rinnalla läsnä olevien länsimaisten toimittajien raporttien mukaan ilmatorjuntaohjusten ja ammusten puuttuminen aiheutti suuria epäonnistumisia etulinjan kovettumisessa, mikä lisäsi pelkoa katastrofaalisista skenaarioista, kuten tämän linjan katkeamisesta ja murskauksesta. tietyissä Ukrainan kaupungeissa, kuten Kharkovassa, venäläisten pommien ja ohjusten alla.

Ukraina M777
Ukrainan tykistö on nyt vakavasti vammainen ammusten puutteen vuoksi.

Jopa Ukrainan presidenttikaudella on ilmeisiä merkkejä jännityksestä ja huolesta, jota on vaikea teeskennellä jopa entiselle näyttelijälle. Ja hyvästä syystä! Amerikkalaisten avun lopettaminen joulukuun 2023 lopusta lähtien, jonka edustajainhuone republikaanienemmistöllä esti, on riistänyt Ukrainan armeijilta napanuoran, joka piti ne pinnalla.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Politiikka ja budjetit | Puolustusuutiset | Sotilaalliset liitot

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

7 Kommentit

  1. Artikkelin alussa M777:n valokuvan alle kirjoitetaan Ukrainan presidenttikauden sijasta "Jopa Venäjän presidenttikaudella on ilmeisiä jännityksen merkkejä", pieni kielen lipsahdus, joka antaa lauseelle aivan toisenlaisen merkityksen (at. Aluksi luulin, että Putin oli innoissaan tulevasta voitostaan).

    • Nämä ovat ulkoisia varastoja, eivät tuotantoa, joten ne eivät kestä ajan mittaan. samoin SCALP/Storm Shadow'lle, jota Fr ja Uk yrittävät toipua Kreikassa, Marokossa, Arabiemiirikunnissa jne. lähettääkseen ne Ukrainaan. Se on kertaheitto. Joten se ei sovi keskipitkän aikavälin yhtälöön, joka on artikkelin aiheen ytimessä.

  2. ensimmäinen ongelma johtuu USA:n halusta 10 vuoden ajan tuhota Euroopan aseteollisuus, mikä tarkoittaa, että Eurooppa ei todellakaan pysty auttamaan Ukrainaa tänään, kun jokainen maa erikseen omiin palloihinsa, Ranska on talous (ja tämä todennäköisesti Viimeiseksi), Saksa, kuten Scrooge, on pakkomielle kukoistavaan taloudelliseen tilanteeseensa saavutettuaan russofiilisen logiikkansa lopun, siirtää kaiken Kiinaan, puhumattakaan sen epäterveestä epäluottamuksesta Ranskaa kohtaan. Italia katsoo, että valtio sen laivasto, puhumattakaan sen läheisyydestä Venäjälle. EU on siis ennen kaikkea vapaakauppa-alue, mutta jokainen maa soittaa omaa sävelänsä, mikä tekee EU:sta enemmän saaliin kuin saalistajan, on sitäkin räikeämpää, onko Trump vai ei, USA:n katse on nyt suunnattu Kiina.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit