Rakentaako Patrouille de France ranskalaisten hävittäjälentäjien koulutusta?

Vuosittain 50 esityksellään, mukaan lukien kansainvälinen osa, Patrouille de France on nykyään yksi ranskalaisten arvostetuimmista symboleista. Hän on lentänyt vuodesta 1981 lähtien Alpha Jet -koulutuskoneella, joka on pitkään ollut ranskalaisten hävittäjälentäjien jatkokoulutuksen työhevonen.

Sen jälkeen kun se korvattiin PC-21:llä tässä harjoitustehtävässä, nykyään ilmavoimissa on jäljellä vain muutama tusina Alpha-suihkukonetta, jotka on jaettu Salon de Provencessa sijaitsevan Patrouille de Francen ja Cazaux'n 3/8 operatiivisen muunnoslentueen välillä.

Yli neljäkymmentä vuotta käytössä ollut Alpha Jet on nyt saavuttamassa ikärajaansa, ja sen vaihtamista on ennakoitava, erityisesti PAF:ssä, joka kantaa mukanaan monia symboleja, mukaan lukien se, mikä koskee Ranskan teollisuuden teknologista huippuosaamista.

Juuri nämä symbolit, mutta myös tarpeet, joita korostavat ukrainalaisten lentäjien koulutus ilmavoimien lentäjäkurssilla, sekä Patrouille de Francen spesifikaatioihin liittyvät rajoitukset muodostavat tämän ranskalaisen Alphan korvaavan ohjelman Jet, luultavasti paljon aikaisemmin kuin puolustusvoimien ministeriö on aiemmin suunnitellut.

Ilma- ja avaruusvoimat ovat poistaneet Alpha Jet -ešelonin hävittäjälentäjäkoulutuksessa.

Joulukuusta 2016 alkaen ilma- ja avaruusvoimat saivat ensimmäisen PC-21 Pilatuksen, joka oli vuokrattu brittiläiseltä Dassault Aviationin liittyvältä Babcockilta, hävittäjälentäjiensä koulutukseen osana FOMEDEC-ohjelmaa (hävittäjämiehistön modernisoitu koulutus ja eriytetty koulutus). , lentotukikohdassa 709 Cognacissa.

PC-21 Air Force Cognac
Jopa yli 300 solmun matkalentonopeudella PC-21 ei tarjoa samaa suorituskykyä ja käyttäytymistä kuin Alpha Jetin kaltaiset edistyneet koulutuskoneet. Toisaalta sen käyttöliittymä on lähellä ranskalaisten sotilaslentokoneiden käyttöliittymää, ja sen käyttöönotto maksaa paljon vähemmän.

Tämä uusi ohjelma, jonka tarkoituksena oli lyhentää lentäjiensa koulutusaikaa yhdellä vuodella opetussuunnitelmaa uudistamalla, korvasi hävittäjien esierikoistumisen, siihen asti TB-30 Epsilonissa, Grobilla aloitetun koulutuksen jälkeen ja metsästyksen erikoistumisen. Alpha Jetissä Toursin lentotukikohdassa 705 yhtenäisen koulutuksen kautta, jossa yhdistyvät 60 % lentotuneista PC-21 Pilatuksella ja 40 % simulaattoreilla.

Tämän muutoksen pitäisi mahdollistaa koulutuksen nopeuttaminen ja parantaminen, sillä PC-21:n ohjaamo ja simulaattorit ovat paljon lähempänä niitä, joita tuoreet lentäjät kohtaavat. Rafale tai Mirage 2000:ssa.

Lopullinen muutos, jonka 3/8 Côtes d'Or -lentue suorittaa Cazaux'ssa, antaa nuorille lentäjille mahdollisuuden harjoitella suoraan aselentokoneilla ja suorittaa ampumatarvikkeiden ampumiskoulutuksen ennen liittymistä operatiivisiin laivueisiin.

Näiden koulutuksellisten ja teknisten etujen lisäksi tämän uuden koulutuskurssin tärkein peruste on taloudellinen. Itse asiassa äskettäisen potkuriturbiinikoneen PC-21 lentotunti maksaa vain 1500 5 euroa, mikä on 7500 kertaa vähemmän kuin Alpha Jetin, kevyen kaksoissuihkukoneen, 40 XNUMX euroa lentotuntia kohden, joka merkitsee sen XNUMX vuoden painoa. palvelusta.

3/8 Côtes d'Orin gadgettien tarjoamat upeat palvelut ukrainalaisten lentäjien koulutuksessa

Ilma- ja avaruusvoimien kenraalin ylistämä uusi koulutuskurssi on herättänyt tiettyjä varauksia erityisesti lentäjiltä itseltään. Todellakin, vaikka PC-21 on tehokas, se on edelleen potkuriturbiinikone, jonka käyttäytyminen ja nopeus on paljon kauempana kuin aselentokoneiden kuin Alpha-jetin.

Alpha Jet Cazaux
Cazaux'ssa olevia Alpha Jets -koneita käytetään hävittäjälentäjien operatiiviseen muuttamiseen. Alkukoulutustehtävien lisäksi laite tarjosi taloudellisen ja tehokkaan alustan upseerien taitojen ylläpitämiseen lähetetyissä tehtävissä.

Nämä varaukset näyttävät saavan uskottavuutta viime kuukausina Ranskan järjestämän ukrainalaisten hävittäjälentäjien koulutuksen yhteydessä. Muutamat Alpha-suihkukoneet, jotka ovat edelleen käytössä 3/8 Côtes d'Orissa, täyttävät ilmeisen aukon koulutusohjelmassa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Koulutus- ja hyökkäyslentokone | Puolustusuutiset | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodilla Metanniv24

Tarjous voimassa 10.-20. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit