Boeing ei ehkä pian enää pysty valmistamaan F-15EX- ja F/A-18 E/F -malleja St. Louisissa

Viime vuosina Boeingin hävittäjädivisioonan kaupalliset epäonnistumiset ovat muodostaneet todellisen uhan sen Missourin Saint-Louisissa sijaitsevan tehtaan tuotantolinjojen tulevaisuudelle. Tehdas valmistaa erityisesti F/A-18 E/F Super Hornet ja F. -15 EX.

Vaikka amerikkalainen lentokonevalmistaja oli nähnyt horisonttinsa kirkastuneen, kun se ilmoitti tulevasta 50 F-15EX:n tilauksesta Israelin ilmavoimille, on sen alihankintaverkoston vuoro punnita eksistentiaalinen uhka tälle toiminnalle.

Itse asiassa GKN Aerospace -yhtiö, jonka kotipaikka on Hazelwoodissa, Saint-Louisin pohjoisessa esikaupungissa ja joka valmistaa avainelementtejä kahden Boeing-hävittäjäkoneen rakentamisessa, ilmoitti aikovansa sulkea teollisuusalueensa, brittiläisen emoyhtiönsä Melrosen. Toimialat uskoen, että se ei ole enää taloudellisesti kannattavaa.

Boeingin hävittäjäosasto on paineen alla viime vuosina

Päivitys 27: Boeing ilmoitti odotetusti, GKN:n hankinta550 työntekijää 600 työntekijästä. Kaupan summaa ei paljastettu, mikä viittaa siihen, että se on merkittävä, varmasti yhtiön markkinahintaa korkeampi.

Boeingille tämä ilmoitus on pommi, ehkä jopa kiristys, sillä amerikkalainen lentokonevalmistaja on käynyt läpi vaikean ajanjakson noin viidentoista vuoden ajan. Itse asiassa Boeing on kamppaillut 2010-luvun alusta lähtien toiminnan ylläpitämiseksi Saint-Louis'n tehtaalla, joka työllistää 16.000 XNUMX henkilöä, valmistaakseen lentokonevalmistajan hävittäjiä.

Boeing Missouri Line
Super Hornetin ja Eaglen tuotantolinja St. Louisissa, Missourissa työllistää lähes 16 000 henkilöä.

Lockheed Martinin peräkkäiset valinnat F-22:een, sitten F-35:een ja sitten Northrop Grummanin B-21:een, ovat itse asiassa syöstäneet sen tilauskantaa, ennen kuin amerikkalaiset ja saudi-koneet Qataris , Kuwait ja australialaiset, toimitetaan.

Vielä pahempaa on, että Yhdysvaltain laivasto on ilmoittanut useiden vuosien ajan, että se haluaa tehdä lopun Super Hornet -käskystä, joka säilyy vain kongressin väliintulon ansiosta, kun taas Yhdysvaltain ilmavoimien F-15EX-käsky on jatkanut alun perin suunnitellun yli 200 lentokoneen määrä on laskenut nykyiseen 144:ään, sitten 98 koneeseen.

Tässä yhteydessä Israelin ilmoitus tulevasta 50 F-15EX:n tilauksesta, yhteensä 18 miljardin dollarin tilaus, merkitsi raikasta ilmaa lentokonevalmistajalle odottaessaan päätöksiä Yhdysvaltain ilmavoimien NGAD-ohjelmasta ja Yhdysvaltain laivasto, vaikka viimeksi mainittu ilmoitti äskettäin aikeestaan ​​lykätä sitä muutamalla vuodella.

GKN Aerospace -uhka voi saada Boeingin Saint-Louisin tehtaan lopettamaan toimintansa jo vuonna 2025.

Voimme hyvin kuvitella tässä yhteydessä, että Melrose Industriesin ilmoitus koski GKN Aerospacen toiminnan lopettaminen vuodesta 2025 alkaen, muodostaa uhan, jota Boeing olisi mielellään selvinnyt ilman tänään.

GKN Aerospace
GKN Aerospace valmistaa supermuoveja, jotka ovat välttämättömiä F-15:n ja F/A-18:n rakentamisessa ja kunnossapidossa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Puolustusteollisuuden alihankintaketju

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit