Kiinan laivasto kouluttaa omat Yhdysvaltain laivaston upseerinsa realistisiin sotapeleihin

70-luvun alusta lähtien Nanjingin laivastoakatemia, joka kouluttaa Kansan vapautusarmeijan merivoimien upseereja ja vanhempia upseereita, on harjoitellut aktiivisesti sotapeliä harjoittelijoidensa kouluttamiseksi.

Viime vuosina näihin koulutuksiin on kuitenkin osallistunut uusi kouluttajien ryhmä. He ovat erityisesti koulutettu toistamaan Yhdysvaltain laivaston upseerien oppeja ja käyttäytymistä, ja he pelaavat systemaattisesti "sinisiä" eli amerikkalaisia ​​voimia lisätäkseen simulaatioihin realistisuutta.

Kansan vapautusarmeijan merivoimien koskettamat sotapelien rajat

Nanjingin laivastoakatemia Jiangsussa on yksi ranskalaisen laivastokoulun kahdesta vastineesta, jolla on myös korkeampi opetussuunnitelma, samanlainen kuin sotakoulussa. Se kouluttaa Kansan vapautusarmeijan sotilaslaivaston upseeria merioperaatioiden suorittamiseen sekä taistelutekniikoihin.

Se on käyttänyt sotapelityökalua useiden vuosikymmenten ajan osana koulutustaan, joko peruskoulutuksessa oleville harjoittelijoille tai osana vanhempien upseerien koulutusta. Siten se järjestää vuosittain noin kymmenen päivää kestävän harjoituksen nimeltä "Sea Plan" (筹海) antaakseen harjoittelijoilleen kokemusta laajamittaisten merivoimien operaatioista.

Kiinan laivaston amiraali Shen Jinlong
Amiraali Shen toimi merivoimien esikunnan päällikkönä vuosina 2017–2021

Kiinalaiset kouluttajat ovat kuitenkin täysin tietoisia sotapeliharjoituksen rajoista, etenkin kun niitä simuloidaan saman harjoituksen harjoittelijoiden välillä. Itse asiassa molemmat leirit, mukaan lukien vastakkaisia ​​voimia eli OpForia pelaavat, pyrkivät soveltamaan opetettuja oppeja, siis kiinalaisia ​​oppeja, mikä vähentää tehokkaasti simulaation tehokkuutta.

Vastatakseen tähän tarpeeseen kontraamiraali Shen Jinlong, josta tuli myöhemmin Kiinan laivaston esikuntapäällikkö vuosina 2017–2021, perusti samalla kun hän johti tätä laivastoa vuosina 2011–2015. erikoistunut kouluttajien tiimi pelaamaan kuuluisaa Forces Bleues -peliä.

Kiinan laivaston upseerit Yhdysvaltain laivaston univormuissa

Amiraali Shen meni rekrytointiin kiinalaisten laivaston upseerien joukossa, joilla oli paras kansainvälinen kokemus, mutta jolla oli terävä taktinen mieli. Tämä joukkue, joka työnsi realismin Yhdysvaltain laivaston univormuihin asti, mahdollisti merkittävästi parantamaan sotaharjoitteluistuntojen havaittua tehokkuutta, erityisesti tällä laivastolla, jolla ei ollut taistelukokemusta, tukemaan sen koulutusta.

Alkukokemus herätti nopeasti kiinalaisen esikunnan huomion, varsinkin kun se oli tehnyt simuloinnista yhden operatiivisen valmistelunsa pilareista vuodesta 2014 lähtien. Näin pienestä erikoiskouluttajien tiimistä, joka oli rakennettu Admiral Shengin ympärille, tuli nopeasti Blue Teams -keskus.

Nanjingin sinisten joukkojen keskus
Nanjingin sinisten joukkojen keskuksen kouluttajilla on vain yksi tehtävä: toistaa mahdollisimman uskollisesti vastustavan merivoimien käyttäytyminen.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 simulaatio | Puolustusuutiset | Merivoimat

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit