Naval Group tarjoaa FDI-fregatin Indonesian laivastolle Scorpenen myynnin jälkeen

Pelaako FDI-fregatti Indonesiassa? Se on mahdollista. Indonesian ja Ranskan sotilaallinen teollinen yhteistyö on viime vuosina kasvanut merkittävästi. Todellakin, vain muutamassa vuodessa Jakarta kääntyi Pariisin puoleen hankkiakseen muun muassa 55 Caesar-tykkiä ja sitten 42 taistelukonetta. Rafale ja viime aikoina kaksi Scorpene Evolved -sukellusvenettä, varustettu uusilla litiumioniakuilla.

Ranskan puolustusteollisuus, jota tukevat täysivaltaiset yksiköt ja maan armeijat, aikoo hyödyntää tätä positiivista dynamiikkaa laajentaakseen entisestään yhteistyöalueitaan Indonesian vastineensa kanssa, kun taas Jakarta tekee suuria ponnisteluja armeijoidensa nykyaikaistamiseksi. alueellisten jännitteiden kehityksestä erityisesti Kiinan suhteen.

Juuri tässä yhteydessä Aquitaine-luokkaan kuuluva fregatti Bretagne teki välilaskun Tanjung Priokin satamassa Jakartan pohjoispuolella. Ranskan laivastolle mahdollisuus tiivistää suhteitaan Indonesian laivaston ja erityisesti Naval Groupin kanssa tarjota FDI-fregatti Indonesiaan hyödyntäen Scorpene Evolved -sopimuksen ympärillä luotua teollista dynamiikkaa houkutellakseen Jakartaa.

Konkreettisesti Naval Group esitteli fregatissa Bretagne teknologisen kumppanuustarjouksen ääriviivat, jonka ansiosta Indonesia, sen laivastoteollisuus, ja PT PAL, Naval Groupin kumppanitelakka kahden Scorpenen rakentamisessa, voisivat paikallisesti valmistaa näitä korkean teknologian fregatteja laivastolleen, mikä johtaa merkittäviin teknologian siirtoihin.

Sopimuksen allekirjoittaminen Scorpene Evolved Naval Group Indonesia
Sopimuksen allekirjoittaminen 2 Scorpene Evolved -sukellusveneen tilauksesta paikallisesti rakenteilla Naval Groupin, PT PAl:n, Indonesian puolustusministeriön ja Indonesian laivaston välillä.

Tilattuaan kaksi brittiläistä Arrowhead-fregattia, sitten kaksi italialaista sähkönhankintasopimusta, Indonesian laivasto aikoo itse asiassa tilata tulevina kuukausina tai vuosina vähintään neljä, ehkä kuusi ylimääräistä ensiluokkaista fregattia, joiden on korvattava Tällä hetkellä käytössä olevat Ahmad Yani -luokan fregatit.

Nämä alukset ovat itse asiassa Van Speijk-luokan fregatteja, brittiläisen Leanderin hollantilainen versio. Ne otettiin käyttöön vuonna 1967, ja ne myytiin Indonesiaan vuonna 1989, ja ne ovat purjehtineet lähes 60 vuotta. Huolimatta vuosien varrella suoritetusta modernisoinnin eri vaiheista, nämä fregatit ovat nykyään suurelta osin kiinalaisten alusten, kuten Type 054A/B fregatit tai Type 052D/DL -hävittäjät, luokkaa.

Aluksi Indonesian viranomaiset ilmoittivat kääntyvänsä kohti italialaista FREMM Bergamini -luokan fregattia korvaamaan sen kuusi alusta Ahmad Yani -luokasta. Tuntemattomasta syystä tämä suuri sopimus muuttui lopulta tilaukseksi vain kahdelle sähkönhankintasopimukselle, puolivälissä fregatin ja raskaan aseistetun OPV:n välissä, jättäen neljän tai jopa kuuden Ahmad Yanin korvaamisen ratkaisematta annettavan luokituksen mukaan. Indonesian sähkönhankintasopimuksille.

On totta, että Naval Group aikoo pudota tähän aukkoon hyödyntäen kahta suurta etua. Ensimmäinen on ei mikään muu kuin Indonesian viranomaisten ja PT PAL -telakoiden kanssa tehty sopimus kahden Scorpene Evolvedin rakentamisesta. Tavoitteena on laajentaa tämä laivasto kuuteen alukseen.

Ahmad Yani -luokan fregatti Indonesia
6 Ahmad Yani -luokan fregattia, jotka muodostavat Indonesian laivaston offshore-laivaston selkärangan, ovat kaikki yli 50 vuotta vanhoja.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 fregattia | Puolustusuutiset | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW