CERBAIR esittelee uuden drone-torjuntajärjestelmänsä Eurosatoryssa

CERBAIR, ranskalainen referenssi droonien torjunnassa luvattomien droonien havaitsemiseksi, karakterisoimiseksi ja neutraloimiseksi, ilmoittaa ylpeänä uusimman innovaationsa lanseerauksesta: CHIMERA 200, joka järjestää uudelleen korttien taistelun droneja vastaan ​​tämän vuoden 2024 Eurosatoryn aikana! 

Tämän artikkelin on tuonut sinulle CERBAIR, eurooppalainen drone-ratkaisujen asiantuntija

Perustamisestaan ​​vuonna 2015 lähtien CERBAIR on vakiinnuttanut asemansa nimellä avainpelaaja huippuluokan radiotaajuustekniikoiden kehittämisessä ilmatilan turvaamiseksi droonien uhalta. 

Tutustu Cerbairin CHIMERA 200:een, äärimmäiseen droonien vastaiseen ratkaisuun

Uusi CHIMERA 200 -järjestelmämme edustaa huippuosaamistamme droneuhan torjunnassa. Tämä skaalautuva ratkaisu on tulosta havaitsemis- ja radiotaajuisten häirintätekniikoidemme yhdistelmästä. 

Cerbairt Chimera 2000

Sen kehitys lähtee yksinkertaisesta havainnosta: nykyään meillä on jokaiseen operatiiviseen tarpeeseen erityisesti mukautettu drone-torjuntajärjestelmä. Kun nämä tarpeet kuitenkin menevät päällekkäin, tarvitaan useita erilaisia ​​järjestelmiä, mikä lisää käyttäjiä laitteiston, koulutuksen, toteutuksen jne.

Siksi olemme luoneet yhden järjestelmän, joka pystyy suorittamaan kaikki tehtävät, olipa kyseessä sitten kiinteiden kohteiden, saattueiden ja ajoneuvojen turvaaminen tai lähetetyn henkilöstön suojelu.

Suunniteltu liikkuvien yksiköiden, ajoneuvojen ja saattueiden itsesuojaukseen, se tarjoaa jatkuvuuden laivalla olevien ja irrotettujen toimintojen välillä, sillä on laaja spektripeitto 400 MHz:stä 6 GHz:iin suunnattuna tai kaikkiin suuntiin. Tämä kompakti, kannettava ja autonominen järjestelmä voidaan integroida kaikentyyppisiin ajoneuvoihin, ja se mahdollistaa myös off-board-käytön. 

Drone-tunnistus ja häirintä yhdessä kannettavassa laitteessa

Sen mukanaan tuoma huipputeknologia tarjoaa tarkan ja luotettavan droonien havaitsemisen. Tämä tarjoaa älykkäitä häirintäominaisuuksia, laajan havainnoinnin ja häirinnän kirjon sekä dynaamisesti luodut digitaaliset aaltomuodot, joiden avulla tämä uusi tuote voi tehokkaasti neutraloida drone-uhan ja siten suojella vektoreita ja maajoukkoja.

Chimera 2000 Cerbair
CERBAIR esittelee uuden anti-drone-vastejärjestelmänsä Eurosatory 3:ssa

« CERBAIR esittelee ylpeänä tämän innovaation, josta tulee luonnollisesti välttämätön yleiselle elektroniselle sodankäynnille. Droonien ja droneparvien prosessoinnin lisäksi se pystyy havaitsemaan ja häiritsemään monenlaisia ​​radiotaajuuspäästöjä, mutta myös kuvittelemaan uusia käyttötapoja, kuten vihollisen antureiden huijaamista ja C2-ketjunsa kyllästymistä.» ilmoitti yhtiön toimitusjohtaja Lucas le Bell.

« Tämä lanseeraus osoittaa jatkuvaa sitoutumistamme tarjota huippuluokan ratkaisuja uusien uhkien torjuntaan drone-avaruudessa ja tarjota asiakkaillemme alan johtavaa lentoturvallisuutta. Hän lisäsi. 

Käy sivustollamme teline D57 sijaitsee osoitteessa GICATin jäsenkylä, aikana hallissa 5A Eurosatorysta löytää tämä uusi järjestelmä yksinomaan ja tavata asiantuntijoidemme keskustellaksemme drone-ratkaisuistamme. 

Tietoja CERBAIRista

Vuonna 2015 perustettu CERBAIR on ranskalainen referenssi droonien torjunnassa luvattomien droonien havaitsemiseksi, karakterisoimiseksi ja neutraloimiseksi. Radiotaajuisten signaalien käsittelyyn liittyvän asiantuntemuksensa perusteella CERBAIR varmistaa sellaisten järjestelmien suunnittelun, käyttöönoton ja ylläpidon, jotka tarjoavat ilmatilan suojaa kriittisille infrastruktuureille, sotilastukikohtiin, sotalaivoille ja kansallisille tapahtumille drone-uhan kehittymistä vastaan. CERBAIR on erikoistunut radiotaajuustekniikkaan, jota käytetään drone-sodankäynnissä, ja siitä on nopeasti tullut protokollantunnistuksen vertailukohta, joka liittyy joukkoon passiivisia tunnistusjärjestelmiä ja älykkäitä häirintäjärjestelmiä.

CERBAIR on vakiinnuttanut asemansa referenssinä täydellisissä ilmapuolustusjärjestelmissä saamalla institutionaalisten toimijoiden luottamuksen Ranskassa ja ulkomailla. MBDA, Euroopan johtava ohjussuunnittelun valmistaja, on merkittävä osakkeenomistaja 

Huomautus: Demonstraatioita ja esittelytilaisuuksia on saatavilla pyynnöstä Eurosatoryn jälkeen. Ota yhteyttä niin sovitaan tapaaminen.

Kaada plus d'informations

Alexandre GAY – markkinointijohtaja 
Email: alexandre.gay@cerbair.com 
Puhelin: +33 (0)6 47 50 36 73 
Saat lisätietoja vierailemalla verkkosivuillamme: www.cerbair.com

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW