KNDS valmistelee välituotannon säiliötä, myös Ranskalle!

Tähän asti ranskalais-saksalaisen KNDS-konsernin strategia, joka kokosi yhteen ranskalaisen Nexterin ja saksalaisen Krauss-Maffeï Wegmannin, saattoi tuntua epäselvältä, etten sanoisi keinotekoiselta.

Vaikka nämä kaksi kansallista yritystä ja niiden valvontaviranomaiset koottiin yhdeksi kokonaisuudeksi ja MGCS-ohjelmalla oli keskeinen asema, ne näyttivät edelleen kehittyvän itsenäisesti, ilman todellista synergiaa ja ilman panssaroitujen ajoneuvojen tuotantoa, jotka on todella tarkoitettu samanaikaisesti Bundeswehr ja armeija.

Viimeaikaiset tapahtumat, kun RCH-155, pyörillä varustettu ase, kuten Caesar, ja erityisesti Leopard 2A8, evoluutio Leopard 2A7, jonka tarkoituksena on varmistaa kylmän sodan perittyjen länsimaisten tankkien osan korvaaminen, voisi jopa tukea tätä hypoteesia kahdesta kansallisesta entiteetistä, jotka kommunikoivat vähän tai eivät ollenkaan ja jotka on yhdistetty keinotekoisesti ranskalais-saksalaiseksi ryhmäksi enemmän poliittisia tarkoituksia varten kuin teollisia ja puolustus.

kuitenkin KNDS:n Eurosatory 2024 -näyttelyn aikana esittämä raskaiden tankkien valikoima, antaa meille mahdollisuuden tarkastella uudella tavalla konsernin strategiaa, ei vain sen alakokonaisuuksia, ja osoittaa taitavasti rakennettua synergiaa, vaikka se ei saisikaan sitä muotoa, jota aluksi voisimme odottaa.

KNDS selventää panssarivaunustrategiaansa

Itse asiassa KNDS esittelee tässä näyttelyssä, jonka tavoitteena on olla tärkein eurooppalainen näyttely, luultavasti maailmanlaajuisesti, maa-aseistuksen suhteen, ei yhtä tai edes kahta taistelupanssarivaunua, vaan viisi, visiossa, joka liittyy asiaankuuluva kalenteri.

Leopard 2A8 KNDS:ltä Eurosatory 2024:ssä
Le Leopard 2A8 esiintyi ensimmäisen kerran julkisuudessa Eurosatory 2024 -näyttelyssä

Kaksi mallia on tällä hetkellä tuotannossa. THE Leopard 2A8 on jo tilattu Saksasta, Norjasta ja Tšekin tasavallasta, ja sen odotetaan tilaavan pian Alankomaissa ja Liettuassa. Sen ranskalainen vastine on modernisoitu Leclerc, versio, jota tällä hetkellä käytetään Ranskan armeijassa modernisoimalla sen omaa laivastoaan.

Tämän tarjouksen tavoitteena on vastata geopoliittiseen hätätilanteeseen erityisesti Saksan ja Ranskan osalta, samalla tarjota ratkaisu Euroopan armeijoiden lyhyen aikavälin modernisointitarpeisiin, käsitellä jännitteitä Venäjän kanssa ja kompensoida panssarivaunujen lähettämistä. ajoneuvoja ja tankkeja Ukrainaan.

Ennen kaikkea kyse on siitä, ettei K2 Blackille enää luovuteta markkinaosuutta erityisesti Euroopassa. Panther Eteläkorealainen, joka on suunniteltu osittain saksalaisten teknologiansiirtojen ansiosta ja jonka Puola on jo valinnut, sekä Puolan ja Romanian valitsema amerikkalainen M1A2 SEPv3 Abrams.

Tätä varten se on ennen kaikkea Leopard Saksalainen 2A8, on totta, paljon edistyneempi kuin Leclerc, varmasti modernisoitu, mutta vähintään, mitä KNDS esittää. Varsinkin kun pyynnöt tulevat tänään ennen kaikkea Euroopan armeijilta, Krauss-Maffei Wegmannin suosikkileikkipaikalta.

Lyhytaikainen välitarjous valmistautuaksesi MGCS:n saapumiseen

Tämän tarjouksen toinen osa koostuu myös kahdesta mallista, joista toinen on ranskalainen ja toinen saksalainen, ja jotka on tarkoitus ottaa käyttöön lähivuosina, muodostaakseen väliaikaisen taistelutankkerisukupolven, joka on nyt hyvin tunnettu ja odottaa MGCS:tä, joka ei tule olemaan saapuvat ennen vuotta 2045, ehkä 2050.

Le Leopard 2A-RC 3.0 ennakoi Leopard 3 Bundeswehrin

Ensimmäinen, joka paljastettiin viime viikon lopulla, on le Leopard 2A-RC 3.0, radikaali evoluutio Leopard 2, joka on varustettu muun muassa täysin automatisoidulla tornilla ja miehistöllä, joka on supistettu 3 jäseneen.

Leopard KNDS Deutschlandin 2A-RC 3.0
Le Leopard 2A-RC 3.0 on varustettu miehittämättömällä robottitornilla.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 MBT Panssarivaunut | Saksa | Puolustusanalyysi

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

7 Kommentit

    • Tämä voidaan selittää. Leclerc evolved esitellään Eurosatory-näyttelyssä "tuotantovalmiina" mallina, vähän kuin KF51 Panther. Prometeus on kuitenkin lopullisesti valmis vasta 2025/2026. Joten ehkä katsottiin paremmaksi näyttää se "valmiissa" kokoonpanoissaan kuin sen tulevassa kokoonpanossa. Lisäksi, koska Prometeus on läsnä EMBT-mielenosoittimessa, sillan valmistaminen on kaupallisesti melko helppoa.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW