KNDS Caesar -tykki on nykyään eniten viety eurooppalainen tykistöjärjestelmä

Muutamassa vuodessa tykistöjärjestelmällä varustettu Carion eli CAESAR-tykki on noussut Ranskan aseviennin tähtivarusteiden joukkoon. Rafale ja Scorpene-sukellusvene erittäin eksklusiivisessa asekerhossa, joka todennäköisesti nousi otsikoihin Ranskassa ja ulkomailla.

Useat kaiut ja julistukset viittasivat siihen, että uusia tilauksia voisi tulla Eurosatory 2024 -näyttelyn aikana. Tämä on nyt tehty, sillä Armenia, samoin kuin Kroatia ja Viro, ovat allekirjoittaneet sitoumuksen tilata yhteensä 60 uutta ranskalaista tykistöjärjestelmää.

Näin tehdessään Caesar on vakiinnuttanut asemansa Euroopan laajimmin vietyksi tykistöjärjestelmäksi joko toimitettujen ja/tai tilattujen yksiköiden lukumäärän tai asiakkaiden lukumäärän suhteen, mikä mahdollistaa KNDS Francen, Ex-Nexterin, palata. maakaluston viejien kansainväliselle rankingille Leclercin puolivian ja VBCI:n epäonnistumisen jälkeen.

Armenia, Viro ja Kroatia: 3 uutta käyttäjää ja 60 uutta Caesaria KNDS:lle Eurosatoryssa

Caesar on siis ollut epäilemättä yksi Eurosatory 2024 -shown suurista tähdistä. uusia panssarivaunuja KNDS:ltä ja Rheinmetallilta, sekä lukuisat tänä vuonna ilmestyneet ilmatorjunta- ja drone-järjestelmät. Ranskan kanoni on itse asiassa kirjannut 3 uutta tilausta yhteensä 60 kappaletta, Pariisin tapahtuman yhteydessä.

CAESAR MkII KNDS
KNDS Caesar-tykki on nyt eniten viety eurooppalainen tykistöjärjestelmä 6

Ensimmäiset sitoutuivat 18. kesäkuuta Armenian armeijat, 36 Caesar MkI 6×6:lle, kahden tykistöpataljoonan varustamiseen. Virallistettuaan maan eroamisen Kollektiivisen turvallisuussopimuksen järjestöstä, Venäjän valvonnassa, Jerevan sitoutui muuntamaan armeijoidensa kaluston, erityisesti kääntymällä Yhdysvaltojen ja Ranskan puoleen, kunnioittamaan Azerbaidžania Turkin ja Israelin tukemana.

Seuraavana päivänä oli Kroatian ja Viron vuoro ilmoittaa kummankin 12 kappaleen tilaus, MkI Zagrebille, MkII Tallinnalle, jolloin niistä tuli Caesar-tykkien 12. ja 13. käyttäjämaa maailmassa sekä 5ᵉ ja 6ᵉ. Euroopassa.

Nämä kaksi maata ovat sellaisenaan allekirjoittaneet puitesopimuksen Ranskan kanssa näyttelyn yhteydessä tykistöjärjestelmien hankinnan, toimituksen ja huollon järjestämiseksi, jotka muodostavat perustan Club Caesar » saksalaisen Leobenin innoittamana.

Puolustusvoimien ministeriö täsmensi, että muut maat olivat jo ilmaisseet kiinnostuksensa liittyä tähän rakenteeseen, täsmentämättä, olivatko ne olemassa olevia asiakkaita vai mahdollisia uusia käyttäjiä.

Suorituskyky/hinta, liikkuvuus, tuotantoajat, Ukraina: syyt Caesar-tykin menestykseen tänään

Canon Caesar oli menestynyt kansainvälisten asiakkaiden keskuudessa pian sen jälkeen, kun se otettiin käyttöön Ranskassa vuonna 2003, Thaimaassa 6 yksikössä, Saudi-Arabiassa 76 yksikössä vuonna 2006 ja Indonesiassa vuonna 2012 37 tykistöjärjestelmässä. .

caesar ukraina
KNDS Caesar-tykki on nyt eniten viety eurooppalainen tykistöjärjestelmä 7

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Tykistö | Puolustusuutiset | Armenia

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Päivitetty 20: Slovenia ja Suomi

Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen 20 Slovenia allekirjoitti aiesopimuksen myös Caesar-järjestelmien hankkimisesta. Puolan lehdistö puolestaan ​​ilmoitti tämän Caesar MkII oli Suomen laivaston uusien rannikkopattereiden kilpailun suosikki.

Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW