Kiinan armeija kouluttaa tekoälyä toistamaan armeijan johtajien päätökset

On tavallista kohdata tietyt varmuudet, jotka minimoivat Kiinan armeijan operatiivisen potentiaalin, kun yrittää arvioida Kiinan sotilaallista voimaa, jopa aiheeseen liittyvistä viitteistä.

Jos viime vuosina keskustelu kiinalaisten laitteiden suorituskyvyn ja luotettavuuden puutteesta on pyrkinyt hiipumaan, PLA:n, suhteellisen nuoren armeijan ja vähemmän altistunut konflikteille kuin Yhdysvallat, Yhdysvallat tai Eurooppa, kovettumattomuus. Korean sodan lopussa, on säännöllisesti edistynyt heikentäen käsitystä Kiinan joukkojen tehokkuudesta.

Vaikka Kiinan kansantasavalta onkin paljon sotaisempi kansakunta kuin se yrittää sanoa (Tiibet, Vietnam, Ladakh jne.), PLA on myös tietoinen tästä heikkoudesta ja tekee valtavia ponnisteluja yrittääkseen voittaa sen. .

Tämän saavuttamiseksi Kiinan armeijat järjestävät lukuisia aseiden sisäisiä ja välisiä harjoituksia, joskus paljon realistisempia kuin länsimaiset harjoitukset, joissa erityisesti ammuskelua ammutaan paljon useammin kuin lännessä. Toinen parannusalue perustuu simulaatioiden ja sotapelien intensiiviseen käyttöön upseerien kohtaamiseksi heidän mahdollisesti joutuvien päätösten kanssa.

Tätä tarkoitusta varten Shijiazhuangin kansallisen puolustusyliopiston Joint Operations Collegen laboratorio Hebein maakunnassa on kehittänyt tekoälyä, joka on suunniteltu toistaa sotilasjohtajien käyttäytymistä, opissa ja ennakkoluuloissaan parantaakseen entisestään PLA-upseerien kouluttamiseen käytettyjen sotapelien realistisuutta.

Kiinan armeija haluaa voittaa sotapelien realismin puutteen

Jos Wargamea on käytetty intensiivisesti kiinalaisten upseerien ja vanhempien upseerien koulutuksessa 70-luvun alusta lähtien, näistä työkaluista vastaavat tahot huomasivat nopeasti harjoituksen rajat.

Kiinan armeijan koulutus
Kansan vapautusarmeija järjestää lukuisia realistisia harjoituksia kompensoidakseen sotilaidensa kokemuksen puutetta.

Sinisiä joukkoja kontrolloivat sotilaat (PLA:ssa liittolaiset ovat punaisia, ja vastustajat, siniset joukot, toisin kuin länsimaissa), saivat saman koulutuksen kuin harjoittelijat, ja heillä oli tapana käyttää komennossaan olevia yksiköitä. soveltamalla kiinalaisia ​​oppeja ja strategioita.

Tämän ongelman voittamiseksi kiinalaiset koulutuskeskukset sitoutuivat sitten erikoistumaan osan kouluttajistaan ​​toistamaan vastustavien upseerien käyttäytymistä. Tämä lähestymistapa, vaikka se onkin tehokkaampi simulaation laadun kannalta, aiheuttaa myös lukuisia rajoitteita, erityisesti itse istuntojen järjestämisessä.

Riippuen siitä, oliko tarpeen simuloida taisteluita amerikkalaisia, korealaisia, japanilaisia, intialaisia ​​tai jopa vietnamilaisia ​​armeijoita vastaan, tarvittiin riittävä määrä erikoiskouluttajia sekä merkittävä infrastruktuuri, kuitenkin tehokkaasti. sitäkin rajallisempi, koska simulaation mittakaava on suuri ja vaatii siksi suuren määrän kouluttajia.

Digitaalisten teknologioiden ja erityisesti tekoälyn tulo avaa monia ovia tällä alueella.

Kansan vapautusarmeijan tekoäly jäljittelee armeijan johtajien päätöksiä ja kognitiivisia ennakkoluuloja

Muistakaamme ensinnäkin, että PLA:n perussäännöt kieltävät alistamasta sotilaallista toimintaa, oli sen taso mikä tahansa, automatisoidulle päätökselle tai tekoälylle.

Amiraali Paparo Indopacom
Kiinalaisen tekoälyn on reagoitava kuten PLA:n mahdolliset vastustajat. Ei ole epäilystäkään siitä, että yksi heistä on pätevä jäljittelemään amiraali Paparon käyttäytymistä, joka johtaa Amerikan armeijoiden Intian ja Tyynenmeren komentoa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Tekoäly | Puolustusanalyysi | Sotilaallinen koulutus ja harjoitukset

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW