Sopimus 26 Rafale M Indians voidaan allekirjoittaa vuoden loppuun mennessä

Narendra Modin tekemä ilmoitus koskien 26:n hankinta Rafale M Intian laivastolle, oli ollut yksi Intian pääministerin Ranskan-vierailun kohokohdista heinäkuun 14. 2023 juhlien yhteydessä.

Siitä lähtien Intian ja Ranskan viranomaiset ovat kuitenkin olleet erittäin huomaamattomia neuvottelujen edistymisen suhteen, joihin sisältyy myös kolmen Kalvari-luokan Scorpene-sukellusveneen hankinta.

Nyt näyttää siltä, ​​että tämä dynamiikka on lähellä loppuaan. Intian lehdistön mukaan Intian laivaston virkamiesten lausuntoihin vedoten neuvottelut aiheesta ovat edenneet viime viikkoina, ja sopimus voidaan allekirjoittaa vuoden 2024 loppuun mennessä.

Neuvottelut hankinnasta Rafale Intian laivaston M viivästytti useita kuukausia Intian parlamenttivaalien vuoksi

Pariisin ja New Delhin välisiä neuvotteluja kahdesta suuresta sopimuksesta, jotka oli ilmoitettu Modin Ranskan-vierailulla noin 14. heinäkuuta 2023, lähteiden mukaan hidastui tai jopa keskeytettiin Intian parlamenttivaalien vaalikampanja, jotka pidettiin. 19. huhtikuuta ja 1. kesäkuuta 2024.

Narendra Modi Emmanuel macron Pariisi 2023
Tilaus 26 Rafale, josta 22 Rafale M ja 4 kaksipaikkainen, Intian laivastolle, julkistettiin Narendra Modin virallisen Ranskan-vierailun yhteydessä vuonna 2023.

Jos National Democratic Alliance (NDA) -koalitio säilyttäisi vaalien lopussa enemmistön Intian alahuoneessa 293:lla 543 edustajapaikasta, sen tärkein poliittinen voima, Narendra Modin Bharatiya Janata -puolue, sen tärkein Sai vain 240 paikkaa verrattuna edellisen oikeuslaitoksen 300 paikkaa, mikä käytännössä menetti ehdottoman parlamentin enemmistön.

Joka tapauksessa Narendra Modi säilytti asemansa pääministerinä maan johdossa viisi vuotta, mikä mahdollisti neuvottelujen jatkamisen Pariisin kanssa, olipa kyse sitten Rafale M ja kolme Kalvari-sukellusvenettä.

Tästä aiheesta, Intian lehdistön mukaane, viime viikkoina on tapahtunut merkittävää edistystä, mikä mahdollistaa erityisesti järjestelmän kokoonpanon korjaamisen Rafale M Indians, kuten kaikki palvelut, ammukset ja varaosat, jotka tulevat intialaisten hävittäjien mukana Intian laivastossa.

4 miljardin euron sopimus ja standardia lähellä oleva laite Rafale B/C Intian ilmavoimat

Mainittujen lähteiden mukaan lopullinen sopimus, arvoltaan lähes 4 miljardia euroa, saattaa valmistua lähikuukausina, ja se voidaan allekirjoittaa ennen vuoden 2024 loppua.

Rafale M
Sopimus 26 Rafale M Indians voidaan allekirjoittaa vuoden 4 loppuun mennessä

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Asevienti | Puolustusuutiset | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW