13DDX-hävittäjällä Japanin laivasto haluaa ottaa etumatkan merivoimien saattajien alalla

Ensimmäiset ominaisuudet 13DDX-hävittäjästä, Japanin laivaston uudesta saattajasta, jonka on määrä ottaa käyttöön seuraavan vuosikymmenen aikana, julkistettiin Naval Leaders' Combined Naval Event 24 (CNE 24) -konferenssissa, joka pidetään Lontoossa lopussa. toukokuuta,

Uusien New-FFM-fregattien, Mogami-luokan fregattien pidennetyn ja paremmin aseistetun version suunnittelu aloitettiin tänä vuonna, ja Japanin laivasto esitteli seuraavan hävittäjän, jonka pitäisi auttaa Japanin merivoimien muodonmuutosta. puolustus, vastata kehittyvään alueelliseen uhkaan, jolle ovat ominaisia ​​Kiinan ja Venäjän laivastot sekä Pohjois-Korean ballistiset ja risteilyohjukset.

Kuitenkin paljon enemmän kuin täydentämään jo ennestään vaikuttavaa japanilaista pintalaivastoa, japanilaisten laivaston itsepuolustusvoimien sisällä, 13DDX-hävittäjä on monessa suhteessa ensimmäinen edustaja uuden sukupolven saattajasta, jolla on etumatka seuraavat amerikkalaiset Constellations, italialainen DDx, saksalainen F126 tai jopa brittiläinen Type 83.

13DDX-hävittäjä, ensimmäinen edustaja uuden sukupolven pintataistelijoista?

Todellakin, Japanin laivaston 13DDX-hävittäjän odotettuihin ominaisuuksiin liittyvät valinnat avaavat monessa suhteessa tien uudelle pintataistelijoiden sukupolvelle, jolle ohjus ei edusta alfa- ja omega-toimintatehokkuutta.

Japanin laivaston rautatiease
Japanilla on yksi edistyneimmistä Railgun-ohjelmista nykyään, sillä se on jo ampunut laivaston alustalta. Tämä ei estänyt Tokiota liittymästä ranskalais-saksalaiseen ISL-ohjelmaan tässä asiassa.

Siten uuden aluksen koko arkkitehtuuri, sellaisena kuin se esitetään tänään, perustuu uusien ominaisuuksien integrointiin, jotka on suunniteltu erityisesti vastaamaan tähän kehitykseen. Tämä perustuu suurelta osin laajaan valikoimaan energiaaseita, koska 13DDX-hävittäjässä on samanaikaisesti oltava suurienerginen laser, jonka teho on 100 kW, sekä mikroaaltotykkijärjestelmä ja yksi tai useampi. Railgun tyyppiset sähkötykit.

Kaiken tämän laitteiston tehtävänä on varmistaa optimaalinen sieppauskupla uusia uhkia vastaan, jotka koostuvat ballistisista alusten vastaisista ohjuksista, yliäänilentoohjuksista, yliäänilentokoneita kuljettavista ohjuksista sekä drone-uhkaa vastaan, olivatpa ne ilmasta tai pinnalla, FPV. tai parvi.

13DDX-hävittäjä ei kuitenkaan jätä huomiotta ohjusten erityistä lisäarvoa, etenkään maa-ilma-ohjuksia, sillä se kuljettaa kahta tyyppiä, joista toinen sieppaa keskipitkän ja pitkän kantaman uhkia ja toinen lyhyen ja erittäin lyhyen kantaman ohjuksia. SHORAD-tyyppiset ohjukset.

Lopuksi alus kuljettaa hyperääni- ja maaiskuohjuksia, sekä risteily- että ballistisia hypersonic purjelentokoneen kanssa, mikä antaa sille isku- ja voimanheijastusominaisuudet, jotka ovat vielä nykyäänkin japanilaisten hävittäjien ulottumattomissa. Sähkömagneettiset ja kybersodankäyntiominaisuudet täydentävät tämän hyökkäävän ja puolustavan arsenaalin.

Uudet anturit, sähkömoottori ja automaatio uuden japanilaisen hävittäjän ytimessä

Näiden järjestelmien toteuttamiseksi 13DDX-hävittäjät sisältävät uusia antureita, mukaan lukien tutka, joka on suunniteltu seuraamaan ja ottamaan vastaan ​​ohjattavia kohteita hyperääninopeudella, korkealla ja erittäin korkealla.

hävittäjät 13ddx aseet ja järjestelmät
13DDX-hävittäjän ominaisuuksien ja varusteiden esittely CNE 24 -konferenssin aikana – Paikan päällä oleva navalnesw.com-sivusto julkaistu artikkeli luettavaksi tästä aiheesta.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Raskas risteilijä ja hävittäjä | Puolustusuutiset | Yliääniaseet ja ohjukset

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW