Miksi Soulin tilaus ensimmäisestä 20 KF-21 Boramaen erästä uhkaa Euroopan ilmailuteollisuutta?

Etelä-Korean puolustusteollisuus valmistautuu ottamaan askeleen ja astumaan kansainväliselle näyttämölle keskikokoisella KF-21 Boramae -hävittäjällä, kuten se teki aiemmin panssaroitujen ajoneuvojen kanssa, K2-panssarivaunulla ja IFV AS21:llä, tykistö K9:llä, sukellusveneet KSS-III:lla ja ohjuksia.

Etelä-Korean hallitus onkin juuri allekirjoittanut ensimmäisen tilauksen 20 kaksimoottorisesta KF-21 Boramae Block 1 -hävittäjästä Etelä-Korean ilmavoimille, mikä tasoittaa tietä lentokoneiden kaupallistamiselle kansainväliselle näyttämölle.

Vaikka, tai ehkä tämän ohjelman kohtuullisten teknisten tavoitteiden vuoksi, Boramae tarjoaa kaikki tasapainoisen ja houkuttelevan monikäyttöisen hävittäjän ominaisuudet, joka voisi nopeasti jakaa merkittäviä markkinaosuuksia kansainvälisillä markkinoilla, mikä toistaa Etelä-Korean panssari- ja tykistöjärjestelmät, jotka ovat säännöllisesti ylivoimaisia ​​kilpailuissa länsimaisia, erityisesti eurooppalaisia ​​laitteita vastaan.

9 vuotta KFX-ohjelman käynnistämisen jälkeen Etelä-Korean ilmavoimat tilaavat ensimmäiset 20 KF-21 Boramae Block 1 -lentokonetta.

KF-21 Boramae perustuu ennen kaikkea eteläkorealaisen lentokonevalmistajan KAI:n ja kansallisen innovaatiotoimiston DAPA:n erityisen tehokkaasti toteuttamaan ohjelmaan.

Kaksipaikkainen KF-21 Boramae
Miksi Soulin tilaus ensimmäisestä 20 KF-21 Boramaen erästä uhkaa Euroopan ilmailuteollisuutta? 4

Itse asiassa, kesti vain 9 vuotta ja 8 miljardia dollaria KFX-ohjelman käynnistämisen ja tilaamalla ensimmäiset 20 sarjan laitteita, toimitetaan vuosina 2025 ja 2026. Se tulee lisäksi vasta kaksi vuotta myöhemmin mielenosoittajan ensimmäinen lento, jota seurasi viisi muuta prototyyppiä, mukaan lukien kaksi kaksipaikkaista, jotka ovat kirjautuneet useita satoja lentotunteja testiohjelman aikana.

Kesti vain yksi vuosi Boramaen ensimmäisestä lennosta, ennen kuin hävittäjä tyydytti ensimmäinen toimintakyky, ja vain kolme vuotta ensimmäisen lennon ja ensimmäisen tuotantokoneen toimituksen välillä Etelä-Korean ilmavoimille.

16,9 metriä pitkä ja 11,2 metriä siipien kärkiväli Boramaen tyhjä massa on 11,8 tonnia ja suurin lentoonlähtömassa 25,5 tonnia, joten se kuuluu luokkaan Rafale, Du Typhoon ja Super Hornet. Sen voimanlähteenä on kaksi amerikkalaista F-414-GE-400K-turbojettia, jotka ovat yhdessä kehittäneet General Electric ja Hanwha Defense ja jotka on koottu Etelä-Koreassa ja joista kumpikin kehittää 58 KN ja 98 KN jälkipolttimella.

Hävittäjällä on erinomainen suorituskyky, maksiminopeus yli 1.8 Machin ja taisteluetäisyys 1000 km. Siinä on moderni avioniikka, jossa on AESA-tutka, IRST ja elektroninen sodankäynti, ja se voi kuljettaa lukuisia sotatarvikkeita 10 kovapisteensä alle, mukaan lukien Meteor, AMRAAM, IRIS-T ja Sidewinder AIM-9X, Taurus-risteilyohjus ja Harpoon. laivantorjuntaohjuksia ja erilaisia ​​ohjattuja pommeja.

Vaikka Boramae ei olekaan salaperäinen ja siitä puuttuu ammuspaikka, se on huomaamaton lentokone. Sen on lisäksi tulevaisuudessa kehitettävä kehittyneempää, salakavaampaa versiota, jossa on yhdistetty dataa ja laajoja antureita, jotta siitä tulisi viidennen sukupolven lentokone.

Yhteensä tarvitaan 120 KF-21 Boramaea korvaamaan eteläkorealaiset F-4- ja F-5-koneet

KAI ja DAPA suunnittelivat KF-21 Boramaen vastaamaan Etelä-Korean ilmavoimien modernisointitarpeisiin ja erityisesti vaihda 80 F-5E Tiger II:ta edelleen käytössä sekä tänä vuonna käytöstä poistetut F-4 Phantom II -koneet.

F-5 Etelä-Korean ilmavoimat
Miksi Soulin tilaus ensimmäisestä 20 KF-21 Boramaen erästä uhkaa Euroopan ilmailuteollisuutta? 5

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense logo 93x93 2 Hävittäjälento | Puolustusanalyysi | Puolustusteollisuuden alihankintaketju

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

3 Kommentit

 1. Boromaen, NGAD:ia koskevien epäilyjen, korkean suorituskyvyn yhdysvaltalaisten droonien uudelleen käynnistämisen, turkkilaisten suihkulennokkien saapumisen, Ruotsin räikeät tarpeet ja ilmavoimien massoittamista koskevan tarpeen välissä meillä on mielenkiintoisia vihjeitä. Tämä voi olla rohkeuden hetki: joko taisteludrone tai kevyt hävittäjä, joka sopii SEADiin. Jos taisteludrone, vaikka sen käyttökustannukset ovat alhaisemmat, on tällä hetkellä mahdoton tekoälyn kypsymättömyyden ja insinöörien puutteen vuoksi, miksi ei kevyt hävittäjä?
  Jos emme halua kevyitä hävittäjiä, meidän on palattava ajatukseen pinta-maa-ohjuksista ja raketteista, joissa on kalliimpia kulutusosia ja suurempia määriä kompensoimaan monipuolisuuden puutetta.

 2. Varmasti. Varmasti.

  Entä jos vertaisimme tätä erittäin mielenkiintoista artikkelia saman kirjoittajan artikkeliin, jotka koskevat, ellei erehdy, Korean ja Indonesian välistä yhteistyötä sukellusveneiden osalta, joihin viimeksi mainitut eivät näytä olevan kovin tyytyväisiä? Sotilasilmailun kaltaisen teollisuuden menestys näyttää mitattavan asiakasuskollisuutta pitkällä aikavälillä,
  Eikö ole?

  Korean teollisuuden tavoitteet ovat samat kuin "saksalaisen uudelleenaseistamisen valtavat näkymät": odotamme, mitä todellisuus on lavalla tai juhlan lopussa esitettyjen huomautusten ulkopuolella.

  Mitä tulee "valtaviin" Saksan budjettivaroihin, veronmaksajat haluaisivat, että ne vihdoin omistettaisiin ilmeisesti surkeassa tilassa olevien infrastruktuurien ylläpitoon ja kunnostamiseen... ja lisäksi Saksan väestön kiihtyneen ikääntymisen - kuten äänestäjien - pitäisi luultavasti suunnata julkista rahoitusta tämän väestön yleiseen hoitoon mieluummin kuin armeijaan, olipa Saksan sotilas-teollisen kompleksin lobbaus mikä tahansa

  Luulen, että monet kommentaattorit tai analyytikot aliarvioivat systemaattisesti demografisten tekijöiden painon ja vaikutuksen: sekä Saksaa että Koreaa uhkaa enemmän itsensä tuhoaminen alhaisen syntyvyyden takia kuin sotaisat naapurit...

 3. Korea on erittäin suuri teollisuusmaa, ja on selvää, että muista BITD:istä, erityisesti Fr and Allista ja maanpäällisistä lähetyksistä, on erittäin kova kilpailu.
  On aivan liian aikaista nähdä Boromae kilpailijana RafaleHänen seuraajansa 10 vuoden kuluttua luultavasti/varmasti
  Korealaiset integroivat olemassa olevat tiilet 10 vuotta myöhässä (GE-moottori, Israelin Radar and Nav -järjestelmä, IRST UK/Ita, erilaisia ​​ja erilaisia ​​järjestelmiä, jotka edustavat vähintään 60 % arvosta. Se on tehokasta, nopeaa ja taloudellista. Ei mitään tekemistä kokonaan lentokone, aseistus sisälsi ITAR-vapaan
  Etelä-Korea on melko "varattu" Etelä-Kiinan merelle, sillä se on paradoksi, että se on Yhdysvaltain sateenvarjossa, mutta Kiinan vaikutusvallan alla (teollinen sisämaa ja pohjoiskorealaisten ainoa moderaattori Tämä selittää heidän poissaolonsa PH:sta, indonesialaisten hylkäämisestä). suurimman osan
  Tämän lentokoneen vienti tällaisessa tilanteessa on vaikeaa. Euroopassa paikat ovat Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja MO. Americano-, israeli-, UK-/It-koneen myyminen Kiinan vaikutuksen alaisena olevan maan toimesta tulee olemaan "vaikeaa" ja lisäksi vakavaraisia ​​ja varovaisia ​​maita (Kreikka, Persianlahti, Indonesia katsovat Yhdysvaltoja ja Fr.
  Voit yhtä hyvin ostaa F15:n tai F35:n suoraan, sinulla on myös sateenvarjo, kenties, kuka tietää?

  Indonesiassa hylätyissä somissa, joissa on paljon julkisia syytöksiä ja korealaisten paljon halveksuntaa, meidän on tarkasteltava teknisiä todellisuutta. KSSIII ovat "toisen iskun" alustat, kuten Dolphins ISR. Etelä-Koreassa ei varmasti ole sotilaallista N-ohjelmaa. Mikään ei ole kovin vaikeaa tälle maalle, jolla on korkea N-kompetenssi, ja ei-julkinen ymmärrys siitä, että "ikuiset liitot" ovat... mitä he ovat historiassa kohtaavat Pohjois-Korean
  KSS III, jossa on AIP, lisenssi (vienti on TKMS:n lupa kieltänyt Intiassa..) ohjuksia varten jää parkkipaikalle tai kiertämään vedessä, mutta niillä voi olla valtameren seuraajia, jos NG tekee ei noudata politiikkaansa
  korealaisilla, kuten japanilaisilla, ei ole paikallisen fabin kulttuuria tai kokemusta (Intia, Indonesia, Brasilia, Australia...He ovat työpaikkoja puolustavan politiikan ja Indus-taitojen nousun armoilla.
  Tätä on myös soumin myynti tästä lähtien

  Todellinen maa-aseharjoitus Euroopassa on tulosta ainutlaatuisesta mahdollisuudesta: varusteet ovat erittäin hyvälaatuisia, taloudellisia ja tilavuudeltaan identtisiä Isr-ohjuksille.
  Tämä tilanne kehittyy 10/15 vuodessa, enkä tunne korealaisia ​​epäilemättä

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW