Dassault Aviation tekee aloitteen 114:n myymisestä Rafale rakennettu Intiassa

Vuonna 2012 Dassault Aviation voitti Intian MRCA-kilpailun 118 hävittäjälle Rafale tarkoitettu Intian ilmavoimille, joista noin sata esimerkkiä oli tarkoitus koota Intiassa. Neuvottelut HAL:n kanssa kuitenkin päättyivät, koska intialaisen lentokonevalmistajan teollinen kapasiteetti ei ranskalaisen ryhmän mukaan kyennyt takaamaan Intian armeijoiden vaatimaa laatutasoa.

Vuonna 2015 MRCA-ohjelmasta luopumisen jälkeen New Delhi tilasi 36 hävittäjää. Rafale Dassaultille, joka koottiin Ranskassa, mutta johon liittyy suuri osa ranskalaisten valmistajien sitoumuksista, investoida 50 prosenttia 8 miljardin euron sopimusmäärästä Intiassa käyttöön otettuun teollisuuskapasiteettiin.

Juuri tässä yhteydessä Intian lehdistö on juuri paljastanut, että Dassault oli käynnistänyt prosessin erittäin tärkeän operatiivisen huoltopaikan rakentamiseksi maahan, jonka tarkoituksena on varmistaa Mirage 2000:n ja MCO:n huolto käyttökunnossa. Rafale palveluksessa Intian ilmavoimissa ja pian Intian laivastolta.

Tämä investointi mahdollistaa kuitenkin myös ranskalaisen lentokonevalmistajan ja koko tiimin Rafale, saadakseen merkittävän edun MRCA 2 -ohjelman puitteissa, joka korvaa ensimmäisen MRCA:n, minkä ansiosta New Delhi voi rakentaa paikallisesti 114 keskikokoista taistelulentokonetta maan hävittäjälaivaston modernisoimiseksi.

Dassault rakentaa Intiaan lentokoneiden huoltolaitoksen, joka voitaisiin muuttaa kokoonpanolinjaksi Rafale

Todellakin,verkkosivusto hindustan-times.com, paljasti, että Dassault Aviation oli ryhtynyt toimiin hankkiakseen suuren maa-alueen lähellä kohdetta, joka isännöi uutta Noidan kansainvälistä lentokenttää, lähellä Jewarin kaupunkia maan pohjoisosassa.

Dassault Aviation Rafale Merignac
Dassault Aviation tekee aloitteen 114:n myymisestä Rafale rakennettu Intiassa 5

Intian toimipaikan mukaan ranskalainen lentokonevalmistaja aikoo rakentaa tälle alueelle erittäin tärkeän teollisuusalueen, jonka tarkoituksena on varmistaa lentokoneen käyttökuntoinen ylläpito. Rafale ja Mirage 2000 palvelee Intian ilmavoimia, ja varmasti, Rafale M ja B tulevat pian Intian laivaston omistukseen.

Tämä investointi, joka koskee Dassault Aviationia sekä muita Teamin valmistajia Rafale, on osa offset-sitoumuksia, jotka on tehty tilattaessa 36 Rafale Intiaanit vuonna 2015.

Rakennettavan teollisuusalueen lisäksi ranskalainen valmistaja ja sen yhteistyökumppanit ovat nyt mukana Indian Supply Chainin organisoinnissa täyttääkseen Make in Indian vaatimukset, mutta myös suojatakseen itseään ikäviltä yllätyksiltä. vuonna 2012 HAL:n kanssa. Näyttää jopa siltä, ​​​​että Dassault on alkanut valmistella Titanium-toimitusketjuaan ennakoidakseen Intian kysynnän kehitystä kohti hävittäjien valmistusta tällä sivustolla.

Lisäksi intialaisten toimittajien saamien tietojen mukaan näyttää siltä, ​​että rakennettava kohde mitoitetaan siten, että se varmistaa yli sadan Rafale, mikä on paljon enemmän kuin nykyisten tilausten perusteella suunniteltu laivasto.

Dassault Rafale vahvassa asemassa voittaakseen Intian ilmavoimien 114 keskikokoisen hävittäjän kilpailussa

Intian lehdistö ennakoi, että Dassault ja tiimi ottavat käyttöön tämän suuren teollisuusalueen ja toimitusketjun Rafale, tulee olemaan tehokas ja öljytty työkalu MRCA 114 -sopimuksen 2 taistelukoneen mahdollisesti kokoamiseen, mikä antaa ranskalaiselle hävittäjälle ratkaisevan edun tässä kilpailussa.

Dassault Rafale Intia
Dassault Aviation tekee aloitteen 114:n myymisestä Rafale rakennettu Intiassa 6

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Fighter Aviation | Puolustusuutiset | Puolustusteollisuuden alihankintaketju

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

6 Kommentit

 1. Dassault ja joukkue Rafale ei ole valinnanvaraa ja se on strateginen päätös, joka saa heidät myös muuttamaan ulottuvuuksia ja tulemaan LM:n tulevaksi kilpailijaksi seuraavien 2 vuosikymmenen aikana

  Koska Ranskassa on rajoitettu teollisuuspohja (tutkimus- ja kehitystyön lisäksi tulevina vuosina, koska Intia ei ole Korea tai Kiina), Dassault ei voi tarjota näitä määriä sen kustannuksista (eksplisiittisistä, mutta myös implisiittisistä yhteiskunnallisista/poliittisista olosuhteista johtuen). ), sen investointikykyä Ranskassa ja kykyä hallita vain henkilöresursseja
  Kehittämällä toista teollista perustaa (tietysti riskialtista, mutta muuten se jää suureksi pk-yritykseksi hankkeen armoilla.) Se rauhoittaa asiakkaitaan, kuivattaa muuta kilpailua kuin LM:ää ja alentaa kustannuspohjaansa.
  Lyhyesti sanottuna kaikkien suurten ranskalaisten teollisuuskonsernien liikerata (Schneider, Michelin, Saint Gobain, autos, Sanofi jne.)
  Maailmanlaajuinen markkinaosuus on edelleen ratkaiseva ja mahdollinen duopoli LM:n kanssa (ja sen marginaalit) mahdollistaa puolustusvoimien tutkimus- ja kehitystyön rahoittamisen Fr.
  BITD:ssä I on "teollisuudelle"..!
  BITD Fr:llä on selkeä markkinointistrategia: Itar Free, ja tämä edellyttää kustannusten ja volyymien yhteensovittamista sekä katteita, jotta se voi jatkaa panostusta T&K-toimintaan, joka on sydän, vaikka tuotannon ja laadun on seurattava
  Ongelma koskee vielä enemmän Naval Groupia Brasiliassa ja Intiassa, varsinkin missä se voi viime kädessä "kääntää" kasvavan sukellusvenemarkkinan.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW