Dassault Rafale suosikki modernisoida Perun ilmavoimat KF-21 Boramaella

Dassault Rafale voi nyt luottaa siihen, että tilauskanta on lähes 300 konetta, joista yli XNUMX Ranskan ilmavoimille.

Tähän on lisätty useita edistyneitä neuvotteluja lisätilauksista erityisesti Intiassa ja Serbiassa, kun taas noin kymmenen muuta maata on ilmaissut kiinnostuksensa ottaa käyttöön tai laajentaa ranskalaisen hävittäjälaivastoaan, mukaan lukien Kreikka, Egypti, Qatar, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Saudi-Arabia. , Oman, Kolumbia ja jopa Irak.

Nyt on Perun ilmavoimien vuoro rikastaa tätä käynnissä olevien neuvottelujen luetteloa. Etelä-Amerikan erikoislehdistön mukaan todellakin Rafale on tänään yksi kahdesta suosikeista eteläkorealaisen KF-2 Boramaen kanssa, joka korvaa Mirage 2000P:n, perulaisen MIG-29:n ja Su-25:n, kun taas maan viranomaiset ovat ilmoittaneet käynnistävänsä kansainvälisen tarjouskilpailun sen nykyaikaistamiseksi. hävittäjälaivasto.

Le Rafale ja KF-21 Boramae annettiin suosikkeja Perun ilmavoimien modernisointiin

Perun bruttokansantuote on vain 250 miljardia dollaria 35 miljoonalle asukkaalle, joten se ei ole varsinaisesti rikas maa. Lisäksi 29 prosenttia sen väestöstä on kansainvälisen köyhyysrajan alapuolella.

Dassault Rafale vuoret
Le Rafale korvaako se Dassaultin Peruvian Mirage 2000P:n?

Lima ei ole kuitenkaan koskaan laiminlyönyt ilmavoimiaan suojellakseen noin 1,3 miljoonaa km², 2500 7,000 km rantaviivaa Tyynellä valtamerellä ja lähes 5 1995 km rajoja vähintään viiden Etelä-Amerikan maan (Ecuador, Kolumbia, Brasilia, Bolivia) kanssa. ja Chile). Tämä pätee erityisesti siksi, että maalla on kireät suhteet Päiväntasaajaan, jonka kanssa se on joutunut kohtaamaan useita kertoja XNUMX-luvulla, viimeisen kerran vuonna XNUMX Cenepan sodan aikana.

Itse asiassa taloudellisista vaikeuksista huolimatta maa on ylläpitänyt tehokkaita taistelulentokoneita, nykyään 8 Mig-29:tä, muutamaa Su-25:tä ja ennen kaikkea 11 Mirage 2000P:tä, joista kaksi on kaksipaikkaista.

Nämä laitteet otettiin kuitenkin käyttöön vuonna 1984 Mirage 2000P:lle ja 1997 MIG:lle ja Sukhoille. Ne merkitsevät nyt vuosien painoarvoa, ja ne on vaihdettava entistä nopeammin, koska useat sen naapurit ovat myös sitoutuneet tähän ääneen, mukaan lukien Brasilia ja Kolumbia.

Tässä yhteydessä Perun ilmavoimien komentaja kenraali Carlos Enrique Chavez Cateriano ilmoitti muutaman kuukauden sisällä kansainvälisen tarjouskilpailun käynnistämisestä maan hävittäjälaivaston modernisoimiseksi. Tästä kilpailusta on julkistettu vain vähän tietoa, paitsi että se koskee vain kolmea aiemmin valittua lentokonevalmistajaa, koska ne täyttävät Liman vaatimukset.

Mutta mukaan Etelä-Amerikan erikoislehdistö, kaksi laitetta ovat tämän kilpailun suuria suosikkeja, Dassault Rafale ranskalainen Mirage 2000P:n tilalle ja eteläkorealainen KF-21 Boramae MIG-29:lle.

Mirage 2000 ja Mirage V loivat edellytyksiä menestykselle Rafale Perussa

On sanottava, että ranskalainen lentokonevalmistaja pelaa lähes kotonaan Limassa. Peru oli itse asiassa jo ostanut Mirage V:n 70-luvulla 34 lentokoneeseen, joista 6 kaksipaikkaista, ja sitten Mirage 2000P:n vuonna 1984 kahdelletoista lentokoneelle, joista kaksi oli kaksipaikkaista.

Dassault Mirage 2000P Perun ilmavoimat
Mirage 2000P:t suojaavat edelleen Perun taivasta 40 vuotta toimituksen jälkeen.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW