KNDS RCH-155 kolme kertaa tehokkaampi kuin Pzh2000 simulaatiossa

Monet, myös tällä sivustolla, ovat epäilleet RCH-155 moottoroidun tykistön ampumisen yksinomaista lisäarvoa, jonka KNDS Deutschland esitteli ratkaisevana uuden järjestelmänsä esittelyn aikana.

Itse asiassa tämän ainutlaatuisen kapasiteetin lisäksi RCH-155:tä voitaisiin pitää vaihtoehtona pyörillä Pzh 2000:lle, joka on jo tehokas ja vakiintunut, tai täysin germaanisena yrityksenä vastata ranskalaiselle Caesarille, joka asettui riviin. viennin menestystä.

Sen suunnittelija on kuitenkin juuri antanut vastauksen, joka voisi hyvinkin todistaa nämä tulkinnat vääriksi. Itse asiassa KNDS:n suorittamien simulaatioiden aikana RCH-155 osoitti olevansa tämän kapasiteetin ansiosta kolminkertainen saman valmistajan Pzh 2000:een verrattuna, vaan myös pystyvän suorittamaan iskuja, jotka ovat ratkaisevia pysäyttämisessä, yksinään, massiivinen mekaaninen hyökkäys.

KNDS-simulaationäyttö RCH-155:n lisäarvojen arvioimiseksi verrattuna Pzh 2000:een

Koska KNDS ei halunnut tulla syytetyksi puolueellisuudesta, se sitoutui vertaamaan uuden tykistöjärjestelmänsä suorituskykyä Pzh 2000:een, joka on kehitetty yhdessä Rheinmetallin kanssa ja joka on tunnustettu referenssinä itseliikkuvassa tykistössä maailmanlaajuisesti. paljon kuin käytetty simulointiohjelmisto oli myös valmistajan sisäinen. Ilmeisesti kaikki ymmärsivät, että kyse oli enemmän vastauksesta K9-aaltoon, joka on monilta osin lähellä Pzh:tä ja joka vaikuttaa Eurooppaan nykyään.

Pzh 2000 KNDS Ukraina
Pzh 2000 on tunnustettu yhdeksi tämän hetken parhaista, ellei parhaimmista itseliikkuvista aseista.

Periaatteena oli siis luoda sarja simulaatioita, jotka muodostavat analyysinäytön, tutkia kahden järjestelmän välisiä vertailuja ainutlaatuisessa skenaariossa, joka sisältää kaksi akkua, toinen Pzh 2000:sta ja toinen RCH-155:stä, lopettaakseen hyökkäyksen, jota johtaa vastakkaisten tankkien pataljoona, joka on kolme kertaa suurempi kuin käytössä olevat joukot. puolustuksessa.

Skenaario sisälsi myös kahden tunnin taistelun, jossa Bundeswehrin ammuksia oli ladattu kaikille järjestelmille. Yksikkö katsottiin tuhoutuneeksi, kun 70 % sen kyvyistä putosi toiminnasta.

Useita mahdollisuuksiaRCH-155 työpaikat Testattiin siis ensin Shoot & Scout -tyyppisellä taktiikalla, jossa oli merkitty pysäytys, sitten hyödyntämällä uutta ammuntataitoa järjestelmän liikkeessä, katsottiin tehokkaaksi 36 km/h tai 10 m/s liikenopeuteen asti.

KNDS:n oman myöntämän mukaan näin saadut tulokset olivat niin massiivisia ja merkittäviä, että ne yllättivät optimistisimmatkin saksalaiset insinöörit.

RCH-155:n tulipalo-ominaisuus olisi huomattava voimavara taistelussa

Muista, että RCH-155 on ohjelman evoluutio Tykistö-Geschütz-Modul, tai GAM, jonka tavoitteena oli suunnitella ilmakuljetettava itseliikkuva tykistöjärjestelmä A400M-lentokoneella Pzh2000:n ympärillä saatavilla olevien teknologioiden pohjalta.

RCH-155 Dynamic Fire – järjestelmä laukaisee automaattisesti vain, kun laukaus osuu täydellisesti kohteeseen, samalla kun se korjaa ajoneuvon liikkeen vaikutuksia.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Tykistö | Puolustusuutiset | Saksa

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW