Vrijdag 1 maart 2024

De Air School biedt haar studenten een Meta-Defense-abonnement aan

- Advertentie -

De Air and Space School luchtmachtofficieren onderwijsabonnement bij Meta-Défense om al haar studenten een individueel account te geven waarmee ze toegang hebben tot alle artikelen en analyses van de dienst, op internet of op de mobiele applicatie. Het doel is om de informatie, en dus de opleiding, van de studenten en officieren van morgen op het gebied van internationale defensiekwesties te verbeteren en uit te breiden, en om hen een betere kennis te geven van de verschillende strijdkrachten en defensiematerieel die verder gaan dan die van de luchtmacht . Forceer .

Meta-Défense is een informatie- en analysedienst over kwesties rond defensienieuws, internationale betrekkingen, strijdkrachten en defensiematerieel over de hele wereld. De dienst is toegankelijk via een abonnement, via internet en mobiele applicatie op Android- en IOS-systemen.

- Advertentie -

Het aanbod “ Educatie ” biedt batchabonnementen (vanaf 100 accounts) tegen speciale tarieven vanaf € 6 per jaar per abonnee, en een vereenvoudigde abonnementsprocedure. Het is gericht op scholen, universiteiten, opleidingscentra en overheidsdiensten en kan in minder dan 24 uur worden geïmplementeerd. Naast gedistribueerde toegang biedt het de mogelijkheid om artikelen te publiceren die uitsluitend bedoeld zijn voor abonnees van de School of de dienst, evenals een geanonimiseerd statistisch rapport over het gebruik dat van de dienst wordt gemaakt. Voor meer informatie: metadefense.fr@gmail.com

- Advertentie -
Fabrice Wolf
Fabrice Wolfhttps://meta-defense.fr/fabrice-wolf/
Fabrice, voormalig piloot van de Franse marineluchtvaart, is de uitgever en hoofdauteur van de site meta-defense.fr. Zijn voorkeursgebieden zijn militaire luchtvaart, defensie-economie, luchtvaartoorlog en onderzeeërs, en Akita Inu.

Voor verder

SOCIALE NETWERKEN

Laatste artikelen