Verbindingsproblemen: hoe doe je dat?

LET OP: Er wordt binnenkort een nieuwe versie van de applicatie geïmplementeerd om het verbindingsprobleem op te lossen. Dit zou de komende dagen moeten gebeuren. Gebruik in de tussentijd de klassieke webtoegang op de responsive versie van de site (speciaal ontworpen voor smartphones), waarop geen verbindingsprobleem is geconstateerd.

De afgelopen weken hebben sommige abonnees soms problemen ondervonden bij het verbinden met de dienst via de website of de applicatie. Dit is een probleem met het cachebeheer dat in strijd is met de ID waaraan we actief werken, en dat moet worden opgelost met de volgende release van de service. In de tussentijd raden we u aan de volgende stappen te ondernemen als u deze problemen ondervindt:

Voor toepassing : Verwijder de applicatie volledig van uw smartphone en installeer deze opnieuw vanuit de Apple- of Google Store. Hiermee wordt de cache gewist en tot dusver is het probleem opgelost.

Voor verbinding met de website : de aanpak is anders. U moet uw browsercache leegmaken om verbindingsinstellingen te verwijderen die conflicteren met de sessie. Ga voor Firefox naar het menu "Firefox" en selecteer het submenu "Voorkeuren" en vervolgens het tabblad "Privacy en beveiliging". Klik in het gedeelte "Cookies en sitegegevens" op de knop "Gegevens wissen" en maak opnieuw verbinding met de site.

Als het probleem ondanks deze maatregelen aanhoudt, neem dan contact met ons op met vermelding van de context van de defecte verbinding (OS, versie, gebruikte browser, browserversie) op het adres metadefense.fr@gmail.com . Laat het ons weten als u hetzelfde probleem heeft met een andere browser, of met de applicatie, en vice versa. Tot nu toe hebben we alleen probleemrapporten ontvangen van applicaties die op Android zijn geïnstalleerd en de Firefox-browser op Windows. Hierdoor kunnen we onze zoektocht naar een oplossing beter oriënteren.

Voor

Meta-Defense

GRATIS
ZIEN