Zaterdag 2 maart 2024

Tot ziens op 16 augustus!

Advertentie

Zoals elk jaar gaat Meta-Défense een paar dagen op vakantie, gewoon om de batterijen op te laden voor een terugkeer naar school die al druk belooft te worden, met de zeer belangrijke ZAPAD 2019-oefening in Wit-Rusland en Rusland, de Duitse parlementsverkiezingen die zullen beslissend zijn voor de toekomst van de Frans-Duitse defensiesamenwerking, en er moeten veel nieuwe programma’s worden gepresenteerd of aangekondigd. Tot ziens op 16 augustus voor de terugkeer van publicaties , en ondertussen een fijne vakantie!

- Advertentie -

Voor verder

Fabrice Wolf
Fabrice Wolfhttps://meta-defense.fr/fabrice-wolf/
Fabrice, voormalig piloot van de Franse marineluchtvaart, is de uitgever en hoofdauteur van de site meta-defense.fr. Zijn voorkeursgebieden zijn militaire luchtvaart, defensie-economie, luchtvaartoorlog en onderzeeërs, en Akita Inu.

Laatste artikelen