Zaterdag 2 maart 2024

Meta-Defense-applicatie-identificatiestoring

- Advertentie -

Na updates van het subsysteem ondervinden we storingen bij de identificatie van abonnees die de applicatie gebruiken. De kwestie is geëscaleerd naar onze dienstverleners en we hopen op een snelle oplossing. Wij raden u echter aan om in de tussentijd de mobiele versie van de site te gebruiken, die perfect functioneel is, om met een gerust hart de artikelen te raadplegen. Om dit te doen, maakt u eenvoudig verbinding met de Meta-défense-site met behulp van uw traditionele mobiele browser en identificeert u zich als op de site.

- Advertentie -
Fabrice Wolf
Fabrice Wolfhttps://meta-defense.fr/fabrice-wolf/
Fabrice, voormalig piloot van de Franse marineluchtvaart, is de uitgever en hoofdauteur van de site meta-defense.fr. Zijn voorkeursgebieden zijn militaire luchtvaart, defensie-economie, luchtvaartoorlog en onderzeeërs, en Akita Inu.

Voor verder

SOCIALE NETWERKEN

Laatste artikelen