De nieuwe Turkse TF-X Kaan-jager zal duurder zijn dan verwacht

TF X Le Bourget e1683894107705

Het lijdt geen twijfel dat de Turkse defensie-industrie de afgelopen 15 jaar duizelingwekkende vooruitgang heeft geboekt, waardoor het land op een steenworp afstand van strategische autonomie is gekomen en nu een zeer belangrijke rol speelt in de internationale bewapening. Terwijl sommige programma's zijn vertraagd of belemmerd door westerse sancties na de militaire interventie in Noord-Syrië tegen de Koerdische strijdkrachten die strijden tegen de Islamitische Staat, zoals op het gebied van helikopters, hebben andere het land voortgestuwd in de voorhoede van technologische vaardigheden in hun respectievelijke gebieden, zoals op het gebied van gevechtsdrones of militaire schepen.


De rest van dit artikel is alleen voor abonnees -

Artikelen met volledige toegang zijn toegankelijk in de sectie 'Gratis artikelen'. Flash-artikelen zijn in volledige versie 48 uur geopend. Abonnees hebben volledige toegang tot de analyse- en samenvattingsartikelen. Artikelen in Archieven (ouder dan twee jaar) zijn gereserveerd voor Premium-abonnees.

- 15% op uw abonnement Klassiek of Premium (maandelijks of jaarlijks) met de code Terug naar school23
Alleen tot en met 30 september!


Deel het artikel:

Voor