Republikanske senatorer Ring for F35 Levering i Taiwan

- Annonse -

Senatorene Cornyn og Inhole, henholdsvis nr. 2 republikanske senatorer og nr. 2 i Forsvarskomitéen, sendte mandag et åpent brev til president Trump der de ba om USA leverer F35B og/eller F16V til Taiwan, som øyas myndigheter ba om. Ifølge dem vil leveringen av disse enhetene bidra til USAs avskrekking mot Kina.

USA har kommet med direkte erklæringer rettet mot Kina og Russland i flere uker, og dette åpne brevet bidrar til å øke spenningen i hele Indo-Stillehavsregionen, mens president Xi Jinping gjentok under den 19. kongressen til det kinesiske kommunistpartiet. dens prioritering av å reintegrere Taiwan i Folkerepublikken Kina, vil levering av F35 eller F16 V, den mest avanserte versjonen av Lockheed-flyet, til de taiwanske væpnede styrkene utgjøre en alvorlig snup for den kinesiske lederen.

Ved levering av disse flyene til de taiwanske luftstyrkene er det liten tvil om at Kina vil øke det operative presset mot de amerikanske styrkene som er til stede der, spesielt på øya Guam og i Japan. 

- Annonse -

For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler