Naval trening som en trussel i Taiwansundet

Går status quo som så ut til å holde i 30 år om øya Taiwan gjennom sine siste øyeblikk? Faktisk, i tråd med president Xi Jinpings uttalelser på 19. kommunistpartikongress, og som svar på amerikanske uttalelser om USAs støtte til det taiwanske ubåtprosjektet, Den kinesiske marinen holdt live-fire-øvelse i Taiwansundet, nær kysten av den uavhengige øya.

Denne øvelsen finner sted noen dager etter marineparaden som samlet ikke mindre enn 48 skip fra den kinesiske marinen, for 400.000 15 tonn, eller mer eller mindre tilsvarende den franske flåten i sin helhet. Det skal huskes at for bare 5 år siden kom ikke den kinesiske flåten inn i topp XNUMX av verdens militære marine.

Med leveringen av det andre kinesiske hangarskipet planlagt før slutten av året, dens bærergruppe har allerede blitt dannet, og den av minst 3 nye Type 055 tunge destroyere i 2019, vil den kinesiske marinen ha, ved starten av neste tiår, med tilstrekkelig sjømakt til å utføre et angrep på øya som ble ansett som opprørsk av Beijing, mens han motsetter seg en stor motstander av ønsket om amerikansk intervensjon, for det kinesiske myndigheter anser for å være et internt politisk problem.

For videre

Alle

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler

Meta-Defense

GRATIS
UTSIKT