Lockheed foreslår en ny jagerfly i Japan

Da Trump-administrasjonen legger betydelig press på den japanske regjeringen til Shinzo Abe, for å kompensere for USAs handelsunderskudd med Japan ved å sjef for "made in America" ​​forsvarsutstyr,vi lærer at Lockheed Martin ville ha foreslått den japanske luftforsvarsstyrken utformingen av en hybrid enhet mellom F22 og F35.

Dette forslaget er et svar på japanske forslag om ekstern bistand til realiseringen av F-3 stealth-flyprosjektet, besluttet da USA nektet å eksportere F-22. 

Ifølge Lockheed vil denne enheten være basert på teknologier lånt fra begge enhetene, for en enhet som er overlegen disse to foreldrene på alle områder. Mest sannsynlig tomotorer vil dette flyet erstatte de japanske F-15 innen 2030. Flyet skal i henhold til vilkårene i RFI være utstyrt med japanske motorer og radarer, og må monteres på stedet. Det er ikke spesifisert antall enheter som de japanske selvforsvarsstyrkene håper på, og heller ikke om enheten vil bli tilbudt for eksport, noe som ikke ville være en overraskelse gitt instruksjonene gitt av den japanske statsministeren. 

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler