Japan tilbyr sin P1 for fremtidens fransk-tyske maritime patruljefly

Mens amerikanerne bruker media til å prøve å påvirke den tyske regjeringen til å kjøpe F-35, er det japanernes tur til å prøve å gå i forbønn i den fransk-tyske avtalen om bygging av det fremtidige flyet. patrulje. Dermed sendte landet med den stigende solen to Kawazaki P1-er, dets maritime patrulje- og anti-ubåtkrigføringsfly, til Berlin-flyshowet, og foreslår et "partnerskap" for å utvikle det europeiske programmet som må erstatte franske Atlantique 2 og tyske P3-C Orion.

Ferdighetene innen anti-ubåtkrigføring og maritim patrulje i Frankrike er imidlertid blant de beste, om ikke de beste, i verden, både fra et industrielt og operativt synspunkt. Den franske marinen og Thales har opprettholdt et meget høyt ferdighetsnivå på dette området, i motsetning til mange land, inkludert USA (og Tyskland).

Denne paraden som hadde som mål å prøve å sette seg inn i de fransk-tyske programmene viser, om det var nødvendig, i hvilken grad den globale forsvarsindustrien ser svakt på den fransk-tyske tilnærmingen når det gjelder forsvarsindustrien.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler