Ukraina til hjelp for NATO

Det ukrainske selskapet Antonov Airlines kunngjorde at det ville være i stand til å skaffe nok ekstra ressurser til An124 bredkroppsfly for fylle tilbaketrekningen av det russiske selskapet Volga-Dnepr fra SALIS, NATOs strategiske transporttjeneste.

Det russiske selskapet har faktisk annonsert at det ikke lenger vil tilby tjenester for NATO og vestlige hærer, fra slutten av 2018. Disse flyene ga imidlertid en betydelig del av logistikktransportbehovet til NATO, men også franske styrker, engasjert i Levanten og Mali.

Nok en gang viser Ukraina, og dets luftfartsindustri, at det representerer en viktig partner for Vesten, som likevel har en ganske foraktelig holdning til det. For noen dager siden var det således Tyrkia, absolutt fortsatt medlem av NATO, men hvor lenge, som annonserte et strategisk partnerskap med Antonov for design og produksjon av An188, en strategisk transport på 200 tonn, halvveis mellom A400M og C17, noen få eksempler som absolutt vil ha sin plass i inventarene til europeiske luftstyrker...

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler