Russiske skip hindret avfyring av MdCN-missiler i Syria

CEMA, general Lecointre, og CEMM, admiral Prazuk, snakket om temaet skyteepisoden angående MdCN-missilene fra fregatten Aquitaine mot kjemiske installasjoner i Syria under operasjon Hamilton. De to generaloffiserene indikerte at russiske skip, inkludert en fregatt av Gregorovich-klassen, hadde oppført seg på uvennlige måter som hadde forhindret Aquitaine-fregatten fra å avfyre ​​sine missiler. Det er redundansfregatten som skal ha skutt, samt rafale reservere. Offiserene insisterte på at målene ble nådd, og det denne typen situasjoner var forventet av oppdragsplanleggerne, derfor var det 3 fregatter og 5 Rafales på området. 


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Analyses Défense | Aviation de chasse | Communication institutionnelle défense

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler