Sikorsky integrerer konkurransedyktig økonomisk analyse mot Leonardo i Canada

Canada har lansert en konsultasjon for å evaluere alternativer for modernisering eller erstatning av sine 14 Leonardo Cormorant-helikoptre, avledet fra EH-101 Merlin, som utfører søke- og redningsoppdrag.

Mens Leonardo, veldig logisk, har foreslått et tilbud om å modernisere eksisterende fly, tilbyr amerikanske Sikorsky en versjon av sin S-92, og kunngjør at tilbudet vil koste mindre for kanadiske offentlige finanserenn den enkle moderniseringen av Leonardos helikoptre.

Faktisk, ifølge den amerikanske produsenten, vil konvolutten som integrerer kjøp av enhetene og kostnadene for vedlikehold og vedlikehold i driftstilstand angående S-92 være lavere enn kostnadene for modernisering, vedlikehold og vedlikehold i driftstilstanden til skarven.

Det skal bemerkes at de siste tiårene har vedlikeholds- og driftskostnader økt betydelig. Mens en F-16 eller en Mirage 2000 bare kostet $5000 90 i vedlikehold per flytime på slutten av 15.000-tallet, når dette opp til $XNUMX XNUMX i dag for en Rafale, $20.000 XNUMX for en Typhoon, opptil $60.000 35 for F-XNUMX. Det samme gjelder helikoptre og pansrede kjøretøy. Denne variabelen har blitt essensiell for investeringens bærekraft, og derfor i størrelsen på den militære styrken, til det punktet at den noen ganger gir motsatte effekter enn de som søkes. Faktisk, hvis teknologien er ment å gi ytelse og allsidighet, kan den ikke kompensere for lav tilgjengelighet eller for liten flåte. Fra da av hadde den effektive operative kapasiteten til militære styrker, spesielt europeiske militærstyrker, en tendens til å svekke seg betydelig.

Ved å favorisere blandingen av avansert teknologisk utstyr og utstyr fra eldre generasjoner, men til rimelige kostnader, har Russland og Kina vært i stand til å kombinere teknologisk bruk for å skape et gjennombrudd eller som en kraftmultiplikatorkoeffisient, og utstyr modernisert eldre generasjoner tilgjengelig i stort antall og på reduserte kostnader, for å skape metning og overlegenhet.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler