MBDAs MMP anti-tank missil overgår forventningene

MBDAs nye anti-tank missil som vil utruste de franske styrkene veldig snart, har perfekt vellykket skytekampanjeorganisert av hæren i mai. Den overgikk til og med forventet ytelse, og nådde mål 5000 m unna, mens missilet er gitt for en rekkevidde på 4000 m. Panservernmissiler som når eller til og med overstiger 5000 m er ikke noe eksepsjonelt, men det faktum at det er et så lett missil som MMP (11 kg) er ganske bemerkelsesverdig. Dermed overstiger ikke Javelin-missilet, som MMP vil erstatte, hvis vekt også er 11 kg, ikke 2500 m. Den russiske Kornet når 5500 m, men har en masse på 27 kg, 2,5 mer enn MMP.

Ved å kombinere letthet, rekkevidde, ildkraft og et svært effektivt styresystem, kan MMP godt oppleve samme suksess som sin forfar, Milano-missilet, som har passert 350.000 XNUMX enheter.

Denne eksepsjonelle kunnskapen bør oppmuntre franske (og tyske) myndigheter til å favorisere MBDAs MLP-løsning for å erstatte HellFire of the Tiger-helikopteret i dens fremtidige standard.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler