Singapore ønsker å evaluere F35 før den erstatter sin F16-flåte

Som mange andre, står Singapore Air Force i dag overfor aldring av sin F16 C/D-flåte, anskaffet på slutten av 80-tallet, og regelmessig modernisert siden den gang. Myndighetene i bystaten har nå varslet at de vurderer anskaffelsen av F-35 for dette formålet.

Luftforsvaret ønsker imidlertid i utgangspunktet å anskaffe et "lite antall" fly, uten å spesifisere det eksakte antallet, for å vurdere deres ytelse og eksakte begrensninger, før de forplikter seg til en global erstatning. For øyeblikket har ikke USA reagert på denne forespørselen.

Merk at flåten på 60 F16-er nå gradvis oppgraderes til F16V-standarden, for å forlenge ytelsen og levetiden, samt mulighetene til å samhandle med F35 og F22.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler