Ubegrenset utsettelse av US Air Force lette angrepsflyprogram

Hvis det er ett tegn på den raske utviklingen av oppfatningen av den globale trusselen, er det «ubegrenset» utsettelse av anskaffelsesprogrammet for lette angrepsflyfor US Air Force. Dette programmet ble lansert i 2012 og skulle være en av tiårets store konkurranser, det amerikanske flyvåpenet forsøkte å utstyre seg med et lett og rimelig fly for å utføre angrep og støtteoppdrag i teatre som ikke hadde luft eller anti- lufttrussel, som Afghanistan, Irak eller Afrika sør for Sahara.

Siden den gang har Russland og Kina vist at de nå er i stand til å motarbeide amerikansk makt, og hypotesen om høyintensitetskonflikt, eller til og med en dobbelfront, har dukket opp som den største bekymringen i verden.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler