Fransk forsvarseksport blandet i 2018

I en artikkel publisert av Tribune tar Michel Cabirol oversikt over fransk forsvarseksport i 2018. Selv om det har vært en rekke kontraktskunngjøringer, telles noen av disse kontraktene ikke i 2018 fordi de ikke var i kraft i løpet av året, gjennom et depositum betaling for eksempel.

Vi noterer oss den utmerkede ytelsen til Airbus Hélicopter, som registrerte 1,5 milliarder euro i validerte bestillinger, halvparten av den franske saldoen til nye kontrakter. Gode ​​nyheter for selskapet som inntil nylig var i en ugunstig dynamikk. 

Les artikkelen på La Tribune (3 min) 

https://www.latribune.fr/entreprises-finance/industrie/aeronautique-defense/exportations-d-armes-la-france-pourraient-avoir-atteint-la-barre-des-10-milliards-d-euros-en-2018-804614.html

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler