Airbus er svært bekymret for en hard Brexit

Gjennom stemmen til sin administrerende direktør, Tom Anders, lanserte Airbus en appell til fornuften angående muligheten for en hard Brexit (uten avtale), bedømt av tyskeren, som potensielt katastrofal for den britiske luftfartsindustrien, og Airbus-aktivitet i landet. 

I en eksplisitt video mener presidenten i Airbus at en hard Brexit ville være en skam for landet, og fordømmer de som mener at Airbus' britiske aktivitet ville være for viktig til å stoppe, og spesifiserer at de tok feil.

Visepresidenten for Airbus i Storbritannia, Katheryne Bennett, mener at dette er spesielt rettet mot leiren til britiske konservative, og begrunner gruppens høye tone slik at nettopp informasjonen er klar og lesbar for alle.

Siden folkeavstemningen om Brexit har Airbus gjentatte ganger advart om de enorme vanskelighetene som en hard eller ikke-avtale exit fra EU ville representere, og har flere ganger vurdert at dette setter spørsmålstegn ved bærekraften til konsernets aktivitet i Storbritannia. . Airbus sysselsetter 14.000 25 personer i Storbritannia på mer enn 100.000 steder, og utvikler et økosystem som representerer XNUMX XNUMX arbeidsplasser i landet.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler