Britisk P-8 mannskapstrening begynner i Florida

Det var i 2011 at en britisk maritim patrulje Nimrod tilhørende 51st Squadron utførte sitt siste oppdrag for Royal Air Force. Siden den gang har Storbritannia ikke lenger maritime patruljefly, da britiske myndigheter hadde dømt at trusselen fra den russiske ubåtflåten var forsvunnet.

6 år senere reverserte Storbritannia denne avgjørelsen, og beordret til slutt, i 2018, 9 P8 Poseidon maritime patrulje- og antiubåtkrigføringsfly fra amerikanske Boeing, og de første mannskapene begynte sin trening i Florida i begynnelsen av året.

Det tok bare 7 år for Royal Air Force å miste ekspertise som det hadde tatt flere tiår å utvikle, og nå er de tvunget til å trene i USA, mens RAF i flere tiår var, sammen med den franske marinen, autoritet i spørsmål om maritim patruljering. . Og det vil ta mange, mange år før britiske mannskaper gjenvinner nivået av fortreffelighet som preget dem.

For å huske på, når vi noen ganger, av budsjettmessige årsaker, vurderer å miste, selv midlertidig, taktiske evner... Kostnaden vil til slutt bli mye høyere.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler