Russland har eksportert 15 Md $ Defence-utstyr i 2018

Russland har eksportert, i løpet av de siste 3 årene, et gjennomsnitt på 15 milliarder dollar per år i forsvarsutstyr, hvorav halvparten består av luftfartsutstyr, ifølge sjefen for den tekniske og militære samarbeidstjenesten, Dmitri Shugaev, sitert av TASS byrå.

Det er interessant å merke seg at dette beløpet representerer 50% av den årlige produksjonen av utstyr fra den russiske forsvarsindustrien, et bemerkelsesverdig høyt tall, som i stor grad forklarer hvordan landet klarer å investere så mye hvert år i nytt militært utstyr. I Frankrike, for eksempel, representerer eksporten bare 35 % av det årlige volumet, og 25 % i USA. 

Det bør også bemerkes at arbeidskraft i den russiske forsvarsindustrien koster 65 % mindre enn i Frankrike. Aggressive priser og banebrytende teknologier, dette er vinneroppskriften for 2ndverdens våpeneksportører, en industri som sysselsetter 1,2 millioner mennesker i Russland.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler