De to nye fregattene José Rizal Filippinene vil være utstyrt med SIMBAD-RC MBDA

Gode ​​nyheter for den europeiske missilbåten MBDA! Den filippinske marinen har valgte SIMBAD-RC-systemetfor å gi nøye beskyttelse for de to nye fregattene fra José Rizal-klassen. 

SIMBAD-RC er et automatisk nærbeskyttelsessystem mot luftmål, droner, missiler og lette fartøyer, og bruker 2 MBDA Mistral-missiler, som gir effektiv dekning innen en radius på 6 km rundt bygningen. Lasting, manuell, er veldig rask for å opprettholde optimal forsvarskapasitet.

De to fregattene, avledet fra HDF-3000 fra den koreanske gruppen Hyundai Heavy Industry, og hvorav kjølen til den første enheten ble lagt i oktober 2018, vil veie 2600 tonn og være 107 m lange, vil være utstyrt med en 76 mm Oto Melara-kanon , 4 SSM-700K C-Star anti-skipsmissiler, to SIMBAD-RC-systemer, 3 trippel torpedorør for K745 Blue Shark lett torpedo, og muligheten for å legge til 8 vertikale siloer for luftvernmissiler inkludert typen har ikke ennå blitt spesifisert, og et CIWS-forsvarssystem med svært kort rekkevidde.

De vil kunne bruke et middels AW159 Wildcat-helikopter fra Westland, og vil ha en høyytelses radar og sonarsuite. 

Det er åpenbart at "fregatt"-klassifiseringen er noe tilranet, bygningene svarer mer til formatet og egenskapene til en korvett, for eksempel Gowind 2500 fra Naval Group.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler