US Navy leter etter en bøyeprodusent

Det er klart at de amerikanske hærene har rike menneskers problemer. Mens det amerikanske forsvarsbudsjettet for 2020 planlegger å anskaffe mer enn 200.000 8 sonobøyer for å utstyre sine maritime patruljefly som PXNUMX Poseidon, er den amerikanske marinen ikke sikker på å ha en produsent som kan bruke dem.

Faktisk er de akustiske bøyene, eller sunoboys, som for tiden brukes av den amerikanske maritime patruljen, produsert av en enkelt leverandør, selskapet ERAPSCO, et amerikansk-britisk joint venture mellom selskapene Sparton Corp i USA, og Ultra Electronics, i Storbritannia - Bretagne. Denne JV-en skal etter planen avsluttes i 2024, og ingen av selskapene er i stand til å ta de investeringene som er nødvendige for å ta på seg produksjon alene.

Denne situasjonen førte til at presidentskapet signerte et dekret for å sikre produksjonen av 5 modeller av Sunoboys på amerikansk territorium, og garantere investeringene som er nødvendige for å nå dette målet.

Faktisk virker det usannsynlig at en europeisk aktør vil kunne tilby sine produksjoner for å møte behovene til den amerikanske marinen, med mindre den tilbyr full produksjon på amerikansk jord.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler