Russiske styrker sier at de kan skape en ugjennomsiktig elektromagnetisk sone

- Annonse -

Russiske spesialister i elektronisk krigføring fra Central Military District har klart, ifølge en artikkel fra TASS-byrået, å utvikle en arkitektur som gjør det mulig å gjøre et gitt område ugjennomsiktig for elektromagnetiske bølger. Konkret vil systemet kunne forby all elektromagnetisk kommunikasjon, inkludert satellitter, noe som gjør området ufremkommelig for droner, kryssermissiler, IED-er og fly. Systemet kan også nøytralisere, om nødvendig, kommunikasjon fra infovaloriseringstjenester på slagmarken, for eksempel det franske SCORPION-systemet.


LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Konflikt i Donbass | Den russiske føderasjonen

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.

- Annonse -

Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler