Israel forventer ankomst av ytterligere S300/400 til Midtøsten

Ifølge talspersonen for det israelske luftvåpenet, etter den økende spenningen mellom Iran og USA, vil det forutse ankomsten av nye S-300 og S-400 systemer i Midtøsten. Hizbollah-angrep utføres, eller direkte på iransk jord. For å håndtere dette, designer israelske strateger nå, under krigsspill, operasjoner for å eliminere, i form av forebyggende angrep, systemene, enten de er iranske eller russiske, ved å bruke deres F35A, som det er et av hovedoppdragene av. Disse krigsspillene inkluderer angivelig simuleringer for å forberede piloter.

Til nå har både Moskva og Beijing alltid motsatt seg levering av høyytelses luftvernsystemer til Teheran. Men hvis et angrep skulle bli satt i gang av USA eller dets allierte, vil landenes posisjoner sannsynligvis endre seg, med rask levering av overflate-til-luft, anti-skip-systemer og, muligens, fly til iranske styrker. , kamp. helikoptre og pansrede kjøretøy, begge land har betydelige lagre av utrangert utstyr som kan gjenopprettes til kamptilstand. Det bør også huskes at mens Iran bare har 8 S300-systemer, har det også mer enn 2200 luftvernsystemer som spenner fra American Hawk til Sayad 1/2/3-systemer med en rekkevidde større enn 100 km basert på kinesiske systemer.

Sayad 2 luftvernmissil designet fra amerikanske SM1MR Defence News | Militære allianser | Luftvernforsvar
Missilet som utstyrer det iranske Sayad 2-systemet er en modifisert kopi av den amerikanske SM1MR
med en rekkevidde på opptil 120 km

Det ser ut til at det for øyeblikket fremfor alt er europeernes fiendtlighet mot en militær intervensjon mot Iran som veier amerikanske intensjoner, som ikke ser for seg å gripe inn uten en bred koalisjon.

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler