Moderniseringen av den sørkoreanske havforskningen

- Annonse -

I flere år har Republikken Sør-Korea foretatt en dyptgående modernisering av sine forsvarsverktøy, spesielt basert på den raske utviklingen av sin egen forsvarsindustri. Denne moderniseringen påvirker også pansrede kjøretøy, spesielt Black Battle Tank. Panther, kampfly, med KFX-programmet, og marinen, med en enestående innsats for å forvandle den sørkoreanske marinen til en høysjøflåte, og gjøre den til en av hovedaktørene i stillehavsteatret.

Etter å ha anskaffet teknologien som er nødvendig for å utvikle egne bygninger og egne systemer, utvikler Sør-Korea nå sine egne løsninger, og har til og med eksportsuksesser, innen ubåter og overflatefartøy. Denne utviklingen ble utført i to trinn:

  • i løpet av 90- og 2000-tallet fokuserte den sørkoreanske marinen på å gå fra status som kystforsvarsflåte til en offshoreflåte, gjennom anskaffelse av for eksempel ubåter. Skriv 209 / 214 med TKMS, og bygging av ødeleggere, fregatter og korvetter med bistand fra vestlige, spesielt europeere. Det var på dette tidspunktet det begynte å delta i store internasjonale øvelser, som RIMPAC, og at de første fartøyene med betydelig tonnasje, som Destroyers Gwanggaeto den store ble lansert.
  • Fra 2010-tallet begynte den sin transformasjon til en høysjøflåte, ved ytterligere å øke tonnasjen til fartøyer, så vel som deres bevæpning, betydelig. Det er denne fasen vi skal beskrive her.

Denne progressive tilnærmingen tillot den koreanske marinen, i likhet med marineindustrien, gradvis å tilegne seg kunnskapen og teknologiene som er nødvendige for å sikre denne transformasjonen, samtidig som denne progresjonen integreres i en kontrollert økonomisk ramme. Fremtiden til den sørkoreanske marinen hviler på 4 hovedtyper av skip: angrepsubåter, destroyere, fregatter og LHD-er.

- Annonse -

Angripe ubåter


LOGO meta forsvar 70 Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Militær sjøkonstruksjon | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger

75 % av denne artikkelen gjenstår å lese,
Abonner for å få tilgang til det!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 6,90 €.


Nyhetsbrev påmelding

- Annonse -

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler