Russiske luftbårne styrker for å motta ny rustning for infanteriengasjement

Konseptet med pansret infanteri engasjement Terminator tilsynelatende etterlignet av de russiske styrkene. Dette er hvordan de luftbårne styrkene vil tilpasse et Epokha-tårn på BMD-4-chassiset til 2S25 Sprut for å forvandle den lette tanken opprinnelig bevæpnet med en 125 mm kanon beregnet for panservernoppdrag, til et mye mer pansret kjøretøy. , og i stand til å støtte lyskrefter i flere miljøer, inkludert urbane. Epokha-tårnet er sammensatt av et helautomatisert tårn utstyrt med en 30 mm kanon, en 7,62 mm maskingevær og to doble utskytere for Kornet-ER anti-tank missiler, noe som gjør det mulig å engasjere et stort antall mål, alt fra forskanste infanteristyrker til tunge stridsvogner, og helikoptre og droner som flyr over slagmarken.

BMTP Terminator 2 under paraden 9. mai 2018 Forsvarsnyheter | Automatisering | Lette stridsvogner og pansret rekognosering
Den russiske BMTP Terminator 2 er designet for engasjement av infanteri og dets støtteenheter

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Automatisering | Lette stridsvogner og pansret rekognosering

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler