I Sørøst-Asia har antall ubåter økt med 300% i 20 år

Med økningen i makten til den kinesiske flåten, som har som mål å være lik den amerikanske marinen innen 2050, og politikken med fullførte resultater som noen ganger implementeres av Beijing, har marinespenningene i Sørøst-Asia økt siden ti år. Det er derfor ikke overraskende å se at flertallet av landene i regionen utvikler og moderniserer sine mariner, noen ganger betydelig. Utover Japan, de to Koreaene, Australia og India, blir mange marinesoldater, som til nå var begrenset til kystforsvar og statlige aksjonsoppdrag til sjøs, nå tildelt offshore-kapasiteter og førsteklasses fartøy.

Indonesia

Med 74.000 5 mann er den indonesiske marinen en av de største i operasjonsteatret. Den bruker flere typer skip, alt fra angrepsubåter (8 enheter) til fregatter (25 enheter), inkludert korvetter (6 enheter) og angrepsskip (12 enheter) og minesveipere (XNUMX enheter).

fregatt martadinata indonesia Militære marinekonstruksjoner | Forsvarskontrakter og anbudskonkurranser | Ferdig
Fregatten Martadinata, den første enheten i den ensartede klassen, er karakteristisk for gjenopplivingen av den indonesiske marinen

Den indonesiske marinen har anskaffet 6 angrepsubåter av Nagapasa-klassen, en sørkoreansk versjon av Type 209 som allerede er i bruk, 3 har allerede blitt levert, og 3 ekstra enheter har blitt bestilt i 2019. Den ble også bestilt, i 2012, 6 fregatter av Martadinata-klassen, avledet fra Sigma 10514 fra det nederlandske verftet Damen, 2 enheter er allerede bygget, 4 gjenstår å bygge. De er ment å erstatte de 5 Ahmad Yani lette fregattene som har vært i drift siden 60-tallet. De nye indonesiske fregattene på 2400 tonn og 105 m er svært effektive og allsidige, utstyrt med en 76 mm kanon, 2 fjernstyrte kanoner på 20 mm, en CIWS Millenium, samt 16 Mica VL luftvernmissiler, 8 MM40 Exocets antiskipsmissiler og 2 trippel torpedorør. De er også utstyrt med en rekke avansert deteksjon, med en SMART-S radar fra Thales Nederland, og en KingKlip (skrog) og Captas 2 (variabel dybde) sonarsuite som tilbyr fartøyer anti-ubåtkrigføringsevner. avanserte marinesoldater, og forsterket av helikopteret Panther om bord.

Malaysia


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Militære marinekonstruksjoner | Forsvarskontrakter og anbudskonkurranser | Fullført faktum

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler