Russiske styrker tester sin første flymobilbrigade

Tradisjonelt brukes russiske transport- og kamphelikoptre innenfor Luftforsvaret, som følger landstyrkene på korpsnivå. Selv om denne organisasjonen tilbyr stor fleksibilitet til kommandoen for å organisere ressursene sine, skaper den også besværlighet og bremser for utplassering av raske styrker, som fallskjermjegerstyrker. I anledning reformen av fallskjermstyrkene startet i begynnelsen av dette året, bestemte generalstaben seg for å eksperimentere med en ny organisasjon, en luftmobilbrigade, bestående av en fallskjermbrigade spesialisert på luftmobilmanøvrer, og 5 helikopterskvadroner. som, selv om de fortsatt er organisk avhengige av Luftforsvaret, nå opererer på brigadenivå.

mI 8 VDV Defense News | Russland | Kamphelikoptre
Mi-8/17 er arbeidshesten til de russiske luftbårne styrkene. Den kan frakte opptil 32 væpnede soldater

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Fédération de Russie | Hélicoptères de combat

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler