De 10 artiklene som ble publisert i 2019 ikke gå glipp av ifølge redaksjonen Meta-Defense

Etter de 10 mest leste artiklene i 2019 av leserne, her er utvalget av de 10 artiklene publisert av Meta-Defense i 2019 som du absolutt må lese eller lese i henhold til tjenestens skriving! Ingen forestilling om klassifisering denne gangen, og som før, disse 10 artikler vil være tilgjengelig gratis hele januar 2020.

Prototype av EBRC Jaguar under den offentlige presentasjonen Defense Analyzes | Europa

Belgia, Romania, Hellas ... disse europeiske land som stoler på den franske forsvarsindustrien

Tidlig på 2000-tallet, og i nesten 15 år, klarte ikke den franske forsvarsindustrien å signere noen betydelig kontrakt uavhengig i Europa, og måtte konsentrere seg om Midt-Østen og Asia for å opprettholde en eksportvolum som er kompatibelt med den svært lave aktiviteten til den nasjonale ordren på den tiden. Men de siste årene har ...

Rafale Typhoon Analyses Défense | Europe

Er de europeiske luftstyrkene nedgradert?

I 1980 var luftstyrkene til europeiske NATO-land blant de mektigste i verden. Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Italia var blant de 10 landene med flest kampfly, og sammen justerte europeerne 40% av luftstyrkene i Atlanterhavsalliansen. Årsrapporten publisert av det internasjonale magasinet FlightGlobal for 2020 presenterer en helt annen situasjon.

IFV Boxer Rhainmetall forsvarsanalyse | Europa

Juridisk kontroll av våpeneksport branner tilbake til ngo

En tysk domstol avsatte en dom 03 desember 2019 som avbryter suspensjonen som er besluttet av den tyske regjeringen om våpenleveranser til Saudi-Arabia. Startet i oktober 2018avgjørelsen om suspensjon hadde vært formalisert i mars 2019. Det må utløpe i mars 2020. For rekorden ble denne avgjørelsen kunngjort av Angela Merkel etter drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi

Tzirkon missilforsvarsanalyse | Europa

Vil Russland overta de vestlige flåtene med Tsirkon-missilet?

Tass-byrået siterer kilder nær det nordvestlige føderale forsvarsdistriktet om at Russland vil fortsette en ny test av 3M22 Tsirkon hypersonic anti-ship rakett, og dette før utgangen av året. Flere uttalelser fra russiske tjenestemenn kommet med i år, inkludert Vladimir Putin selv, vil Tsirkon-missilet snart utstyre Gremyashchiy-korvettene du 20385-prosjekt, så vel som Udaloy-ødeleggerne etter modernisering 

KFX analyserer forsvarsmodellen | Europa

Hvordan kunne et lett jagerprogram bevare det franske militære og industrielle potensialet?

Frankrike er i dag engasjert i et europeisk program, sammen med Tyskland og Spania, rettet mot å designe og bygge et fremtidens luftkampsystem, eller FCAS, ment å erstatte Rafale et Typhoon des forces aériennes des 3 pays, à partir de 2040. Entre temps, ce même programme produira des technologies qui seront utilisées telles des briques technologiques pour

Det amerikanske elektrisitetsnettverket er svært utsatt for cyberangrep. Forsvarsanalyse | Europa

Bør vestlige land forberede seg på "dagen etter" av et massivt nettangrep?

I en artikkel publisert på nettstedet Defenseone.com ber Dr. Samantha F. Ravish, innehaver av Cyber ​​Chair and Technological Innovation of the Defense and Democracy Foundation, omen presserende oppretting av en plan for å gjenoppta økonomisk og sosial aktivitet i USA, i tilfelle et massivt cyberangrep, med henvisning til "The Day After" -planen som Pentagon utviklet under den kalde krigen i tilfelle et atomangrep på hele det amerikanske territoriet.

Iskander-systemet analyserer forsvaret | Europa

Kommer den ballistiske raketten tilbake fra asken?

Under den kalde krigen ble det ballistiske missilet, uansett om det var utstyrt med atomstridshoder, betraktet som en referanseenhet for å bestemme et lands militærmakt. På det tidspunktet var det ikke noe system som var i stand til effektivt å avskjære denne typen apparater, hvis bare besittelse utgjorde en eksistensiell trussel for alle statene innenfor missilområdet.

Rafale F3R Marine 1 Analyses Défense | Europe

Kan investeringer i forsvarsutstyr tas ut av den europeiske offentlige underskuddsregnskapet?

I en artikkel av 21. juli 2019, the opex360.com blogg gjør koblingen mellom investeringen som er nødvendig for at Bulgaria skal kjøpe 8 F16V for å erstatte Mig29 for et beløp på $ 1,256 milliarder dollar, og utvidelsen av landets offentlige underskudd, som vil falle i 2019 fra 0,5% til 2,1 % på grunn av denne investeringen. I flere tiår har imidlertid mange franske politikere kjempet i Brussel for å fjerne investeringer i forsvarsutstyr fra det offentlige underskuddstallet ...

Frankrikes president E. Macron, Storbritannias statsminister T. May og Tysklands forbundskansler A. Merkel 1 Forsvarsanalyse | Europa

De 7 feilaktige lokalene for byggingen av La Défense Europe

Byggingen av Defense Europe har de siste årene blitt den ledende tråden i den franske forsvarspolitikken, og landet sparte ingen anstrengelser for å prøve å skape tilstrekkelig fart for å føde dette initiativet. Denne konstruksjonen har flere former, for eksempel industrielle samarbeidsprogrammer, europeisk konsolidering av forsvarsindustrien og EUs forsvarsprogrammer.

F35A forsvarsanalyse | Europa

Hvorfor er F35 så vellykket?

Siden han startet sin karriere har det amerikanske F35-flyet oppnådd et bemerkelsesverdig antall kommersielle suksesser i Europa og Asia. Utover de 7 partnerlandene i programmet vant Lockheeds fly alle konkurransene det deltok i, ofte til skade for europeiske fly, bortsett fra ett, erstatningen av de tyske Tornados. I dag er F35 deltatt i to konkurranser i Europa mot europeiske fly ...

Mens tjenesten bare ble publisert fra 9. mai 2019, publiserte Meta-Defense 1000 analyser, korte og konfidensielle, lest av nesten 150.000 71 brukere i Frankrike (18%), Europa (11%) og i verden (2019%) i 2500. Android- og IOS-mobilapplikasjonen har blitt installert mer enn 50.000 ganger. Hver måned konsulterer nå nesten XNUMX XNUMX mennesker Meta-Defense-artikler.

Kos deg til 6. januar fra "Spesiell jul" -kampanjen ved å tegne et 18-måneders abonnement til en pris av bare 10 måneder, og bli med de nesten 500 abonnentene som abonnerte på et personlig, profesjonelt eller studentabonnement i 2019.

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler