US Navy ber om prioritet for amerikanske forsvarskreditter

Tradisjonelt er det amerikanske forsvarsbudsjettet fordelt nesten likt mellom den amerikanske hæren, det amerikanske luftvåpenet og den amerikanske marinen tilknyttet US Marines Corps. Men ifølge admiral Michael Gilday, Chief of Naval Operations eller CNO, ved Pentagon, svarer ikke denne divisjonen lenger til de effektive behovene til hærene, og til utviklingen av trusler som truer. I en tale holdt til Surface Navy Association indikerte admiral Gilday tydelig at det vil være nødvendig å gi prioritet når det gjelder kreditter til den amerikanske marinen å være i stand til å tilfredsstille de politiske ambisjonene som er uttrykt av president Trump, men også å møte de truende truslene, som vil kreve forsterkede marinekapasiteter for å kontrollere maritime ruter og motsette seg styrkingen av militære mariner rundt om i verden.

I flere uker, den amerikanske marinen, gjennom sekretæren for marinen, og Det hvite hus indirekte motsette seg målet om en flåte på 355 skip innen 2030 krevd av president Trump, i samsvar med forpliktelser som ble gitt under presidentkampanjen i 2016, med mer enn blandede resultater på den internasjonale scenen, innenrikspolitiske spenninger og noen ganger tvilsomme avgjørelser angående forsvar, president Trump, også en kandidat for en annen periode i landet. Presidentvalget i 2020, søker å konsolidere sin økonomiske rekord gjennom symbolske handlinger av internasjonalt omfang. Slik dukket engasjementet rundt en flåte på 355 skip (mot 297 i dag) opp igjen for noen måneder siden, etter å ha blitt frivillig evakuert av Pentagon i 4 år.

uss robert g bradley ffg49 15 Forsvarsanalyse | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Militær marinekonstruksjon
Tilbaketrekkingen av OH Perry-fregattene uten å bli erstattet har betydelig svekket den amerikanske marinen og dens intervensjonsevner rundt om i verden.
[Armelse]

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO metaforsvar 114 analyserer forsvar | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Militær marinekonstruksjon

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Inntil Kun 21. mai !

Tilbudet gjelder fra 10. til 21. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


[/ Arm_restrict_content]

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler