For å møte Kina er Indonesia interessert i Rafale og franske ubåter

Ifølge Michel Cabirol i kolonnene på det økonomiske nettstedet latribune.fr, ville besøket av den indonesiske forsvarsministeren Prabowo Subianto i Paris i begynnelsen av uken ha åpnet interessante muligheter for den franske forsvarsindustrien i landet. Jakarta, som kommer fraøke hærens budsjett med 16 % i 2020, ville være interessert i flere større fransk utstyr for å styrke sine væpnede styrker, og være i stand til å fraråde Beijing fra enhver aksjon på grunn av overtro i regionen. Hvis dette for øyeblikket bare er foreløpige diskusjoner, vil den franske løsningen tilby flere betydelige fordeler for å gjennomføre avgjørelsen.

I følge informasjon innhentet av vår kollega, ville den indonesiske ministeren ha nevnt en interesse i anskaffelse av ikke mindre enn 48 fly Rafales, men også 3 til 4 Scorpene-ubåter og 2 Gowind 2500 korvetter. Og hver av disse utstyrsdelene tilsvarer faktisk vanskelighetene som de indonesiske myndighetene står overfor med å modernisere og styrke sine væpnede styrker.

Su35s base syria Forsvarsanalyser | Jagerfly | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats
ordre på 11 russiske Su35-er utsetter Jakarta for amerikanske sanksjoner under CAATSA-lovgivningen
[Armelse]

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Jagerfly | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


[/ Arm_restrict_content]

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler