Den kinesiske produsenten Chengdu tester den nye tre-motors MALE dronen

- Annonse -

Hva har vi ikke hørt om tomotorskonfigurasjonen til Euromale-dronen? Ifølge mange kommentatorer hadde denne konfigurasjonen ingen fordeler, og mange ulemper, først og fremst økningen i prisen på enheten. De siste månedene har det imidlertid dukket opp flere tomotorers MANN-droner rundt om i verden, som russiske Altair, kinesiske TB001 eller tyrkiske Aksungur. For hver av disse enhetene valgte deres designere denne konfigurasjonen for å forbedre ytelsen, og spesielt nyttelasten som bæres, samt sikkerheten til enheten.

altair drone russia 1 Forsvarsnyheter | Kampdroner | MANNE Droner
Den russiske Altair MALE-dronen er basert på en tvillingmotorkonfigurasjon

Den kinesiske produsenten Chengdu, som spesielt designet J10 lette kampfly og J20 stealth jagerfly, har nettopp begynt å teste en ny tung drone, presentert for å være for logistiske formål, og denne gangen utstyrt med 3 termiske motorer, en under hver av de stammer i trekkraftmodus, og en i bakstilling i fremdriftsmodus. Denne motorkonfigurasjonen blir referert til som "Push-Pull" i luftfart.

[Armelse]
LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Kampdroner | MANNE Droner

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

[/ Arm_restrict_content]
- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler