Naval Groups Scorpene ble valgt til finalen i Indian P75i-programmet

Det indiske forsvarsdepartementet har publisert listen over 5 internasjonale selskaper og 2 lokale verft som vil delta i finalen i P75i-programmet knyttet til design og konstruksjon av 6 ubåter med anaerob fremdrift. Finalistene er den franske marinegruppen med ubåten Scorpene, den russiske Rubin med Amur 1650, den tyske TKMS med Type 214, den spanske Navantia med S80 og den sørkoreanske DSME med KS-III. De to utvalgte verftene er Mazagon Docks Ltd (MDL), som allerede har produsert de første 2 Scorpene-ubåtene i P75-programmet, og L&T-verft. Det svenske konsernet Kockums, et datterselskap av Saab, presenterte sin A26-modell, mens den japanske Mitsubishi Heavy Industries presenterte Soryu-klassen, men de to selskapene forlot konkurransen.

Med uttaket av den svenske A26, og ifølge mange observatører, vil konkurransen i hovedsak se motsette seg modellene til Naval Group og Rubin designkontorer. Det franske konsernet drar nytte av det industrielle verktøyet som allerede er i drift for å bygge Scorpene til P75-programmet, noe som gjør det mulig å redusere produksjonskostnadene, selv om fremdriften denne gangen vil være basert på et anaerobt system. I tillegg vil vedlikehold og mannskapstrening bli optimalisert med 6 Kalvari i drift. Russland, Indias hovedpartner innen forsvarsutstyr, sparer ingen anstrengelser forsøk på å foreslå en samutvikling spesifikk for New Delhi. Men dette tilbudet vil bli handikappet av tilbakeslag som møtes Lada-klassen hvis AIP-fremdrift ser ut til å være forlatt for øyeblikket, og som møtte mange utviklingsvansker, noe som førte til at den russiske marinen favoriserte rekkefølgen av Program 636.3 Forbedrede Kilo-ubåter for å styrke Stillehavet og Svartehavets flåter, og det'det vil trolig bli lagt inn en ny ordre for Østersjøflåten.

INS Kalvari Air Independent Propulsion AIP | Tyskland | Forsvarsanalyse
Kalvari-klassen representerer et avgjørende skritt fremover for mulighetene til den indiske marinen
[Armelse]

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Air Independant Propulsion AIP | Allemagne | Analyses Défense

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


[/ Arm_restrict_content]

For videre

2 Kommentarer

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler