Artistens synspunkter på US Air Force's B-21 Raider sier mye

- Annonse -

31. januar slapp USAF og Northrop Grumman tre nye kunstners syn på den fremtidige tunge bombefly B-21 Raider, den første siden 2016. I virkeligheten er dette den samme 3D-gjengivelsen som er innebygd i tre forskjellige miljøer. En ganske edru presentasjon, som imidlertid sier mer enn man skulle tro på det nye apparatet.

Nye detaljer og bekreftelser på B-21 Raider

Den foreslåtte synsvinkelen avslører fremdeles ingenting om dysene til flyet, men bekrefter likevel tilstedeværelsen av luftinntak integrert i flykroppen. Spesielt enkle i sin design, siden de ikke presenterer noe grenselag eller ISD-felle, er de faktisk spesielt kompliserte å utvikle, siden de forårsaker generelt luftstrømningsproblemer og derfor reaktorytelse. Imidlertid tillater de bedre integrering av motorene (a priori to derivater uten etterforbrenning av P&W F135 som utstyrer F-35), og fremfor alt økt skjult av flyet. Det er også et luftinntak integrert i skroget i fremtiden amerikansk marinen tanking drone. Til slutt ville sentralt flykropp, luftinntak og luftfolie danne en enda mer homogen helhet enn på B-2, noe som gjorde det mulig å skyve drømmen om flyvingen til Jack Northrop til sitt høydepunkt.

https s3 us west 2.amazonaws.com the drive cms content staging message editor2F1580492397745 whiteman Analyser Defense | Strategiske våpen | Strategiske bombefly
Whiteman AFB er i dag vertskap for B-2As. Det bør være en av de tre første basene for B-21 Raider, som utvilsomt vil bli regelmessig distribuert til Guam eller Diego Garcia.

LOGO metaforsvar 70 analyserer forsvar | Strategiske våpen | Strategiske bombefly

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler