Nye Poseidon P-8A våpen kan gjøre det til en bombefly

Som en del en informasjonsforespørsel til bransjen US Navy Air Systems Command (NAVAIR) som ble publisert på det nye føderale nettkjøpesenteret, har avduket en del av planene sine for å utvide den operative kapasiteten til sin flåte av P-8A maritime patruljefly Poseidon. Dette vil faktisk innebære integrering av nye rustninger på Poseidon. Disse våpnene ville utvide sine militære evner betraktelig, til et poeng av å gjøre den til en reell regional bombefly, samtidig som den ble mer formidabel enn noen gang for sjøkamp på og under vann.

Debatten om bredden av P-8As operative spekter har rast i årevis i den amerikanske marinen, overflateflåten ønsker at NAVAIR skal fortsette å dedisere sin Poseidon til maritime operasjoner, til støtte for flåten, mens at amerikanske sjøfartsflygere jevnlig støttet ideen om å utvide kapasitetene til flyene deres. Eksempelet på det franske Atlanterhavet 2, som regelmessig opererer til støtte for landstyrker, blir også gjenopptatt flere ganger i offentlige diskusjoner rundt dette emnet.

New Zealand P8 Defense News | Maritime Patrol Aviation | Strategiske bombefly
Som mange PATMAR-fly, bærer P-8 våpnene sine både i lasterommet og under vingen. Den har dermed en utmerket nyttelastkapasitet som gjør at den kan gjøres om til et regionalt bombefly eller et høyytelses luftstøttefly.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheter | Maritime Patrol Aviation | Strategiske bombefly

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler